10 четения

Жителите на с. Първомайци поискаха Явор Божанков да бъде деен депутат

„Вие ще спечелите тези избори, но искаме да ви виждаме в пленарната зала. Да говорите там, не да липсвате от екрана.“ С такава поръка изпратиха към Народното събрание своя съсед Явор Божанков жителите на с. Първомайци. Кандидатът от листата на „БСП за България“ живее със семейството си в горнооряховското село, където преди дни проведе среща с десетки жители.

Хората в с. Първомайци му поръчаха да бъде деен депутат и дълго изреждаха проблемите, които зависят от централната власт. Те се оплакаха от състоянието на държавния път, който е и главна улица на селото. Жителите настояваха да се вземат спешно мерки за укрепването на моста на р. Янтра и благодариха на семейство Божанкови за това, че винаги щом се затлачи мостът, те изпращат специализирана техника от своята фирма, която да помогне с обезопасяването и разчистването.

„България се е съвземала след национални катастрофи и войни, ще се съвземем и сега. Това е единствено въпрос на нашето лично усилие, а „лобистите“, ако смея така да се изразя, които нашата област ще изпрати в София, са изключително важни“, подчерта Божанков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!