11 четения

Трима локомотивци с повиквателни за национален отбор, почна ремонтът на терена в Долна Оряховица

Юлис Н’Донг ще играе за Габон, Жан Амброуз за Хаити, Венци Керчев за младежите до 21 години на България

Трима футболисти на „Локомотив“ (Горна Оряховица) получиха повиквателни за националните отбори на своите страни. Защитникът Венцислав Керчев ще играе за първия тим на България до 21 години в контролната среща с Македония. Селекционерът на младежкия национален отбор Антони Здравков обяви група от 18 футболисти за приятелската среща, която ще се проведе на 28 март от 14:00 часа на тренировъчен център „Петър Милошевски“ в Скопие.

Футболистът на „Локомотив” Юлис Н’Донг получи повиквателна за националния отбор на Габон, който ще изиграе приятелска среща със селекцията на Гвинея Конакри във Франция.

Жан Амброуз също е повикан да играе за родината си. Централният защитник ще облече екипа на Хаити срещу Никарагуа в плейоф за Gold Cup. Мачовете са на разменено гостуване. Първата среща е на 24 март, а реваншът на 28 март.

Междувременно в Долна Оряховица започна работа по футболния терен, съобщи президентът на „Локомотив“ Даниел Костадинов. Общината планира да вложи от 30 000 до 50 000 лева в ремонта на игрището. Ще бъде изградена автоматична поливна система, отделно теренът ще бъде презасят. Очаква се той да е готов за тренировки на представителния мъжки отбор от лятото.

Засега „железничарите“ ще тренират на стадиона в Лясковец, като се търсят и други варианти.

Отборът на ФК „Долна Оряховица“ пък най-вероятно ще играе мачовете си за първенство в Областна група – Юг, на терена в „Захарни заводи“ в Горна Оряховица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!