9 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 март, понеделник

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 17.30 часа. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 17.58 часа. Лунният ден преминава от 21-и в 22-и в 1.12 часа. Управител на деня е Луната.
Здраве: Нежелани са плановите операции. Кръвосъсирването е затруднено и раните след това ще зарастват по-бавно. Времето е неподходящо за лечение на кръвта, за донорски процедури, за лечение на зъбите. Добре протичат профилактиката и лечението на чернодробни заболявания, на изследване на кръвната картина.
Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Облечете се атрактивно, за да привличате внимание, особено ако ви предстоят важни срещи. Не правете масаж и липосукция на бедрата и седалището.
Хранене и диета: Положението на Луната в Стрелец помага стартирането на дългосрочен хранителен режим, който още в следващите две седмици ще даде резултати. Намалете приема на бяло брашно, захар, като замените тези въглехидрати с плодове и пресни зеленчуци. Днес белтъчините се разграждат бързо от организма и ускоряват метаболизма.
Цветове, носещи късмет: Лилаво, зелено, сиво.
Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 11.11 часа.
Номерологичен хороскоп: Не оставайте мечтите си неосъществени. Стремете се да постигнете хармонията вътре в себе си, за да сте доволни от всичко, което вършите и сътворявате. Превърнете този ден в позитивен и благоприятен. Ключът е във вас.
Звездни аспекти за деня: Днес е изключително силен ден. Слънцето навлиза в Овен точно в 12.30 часа. Настъпва Първа пролет и началото на новата астрологична година. Пролетта пробужда природата за нов живот, облива ни с енергия и благоденствие. Обновете мислите си. Бъдете позитивни, креативни, миролюбиви. Денят и нощта са равни. От утре денят надделява над нощта и ще става все по-светло. Нека бъде светлина и в душите на всички нас. Проектирайте в мислите си нещо положително.

ОВЕН
Силен ден

Очаква ви позитивен ден, който не бива да пропилявате в лутане и колебания дали да вземете решение, или не. Настъпва Първа пролет. Да ви е честита, защото можете да положите начало на нещо ново, което да развивате през тази година. Това е силен ден с мощна енергия. Не го пропилявайте.

ТЕЛЕЦ
Нужда да споделите

Не оставайте недоизяснени обстоятелства около себе си или работа, която не сте приключили в срок. Днешният ден изисква от вас да бъдете максимално отговорни към всичко, което вършите. Настъпва Първа пролет. Имате нужда да споделите нещо на близък човек. Дошло е време за откровения.

БЛИЗНАЦИ
Нови запознанства
На път сте да превърнете доста от мечтите си в реалност. Днес не пропускайте възможността да работите в екип и да обменяте идеите си с другите хора около себе си. Настъпването на Първа пролет ще ви зареди с енергия и сили да смените средата си на живот. Новите запознанства са благоприятни. Осъществете ги.

РАК
На кръстопът сте

В понеделник сте активни и дейни. Не искате да оставите работа, която да довършвате в следващите дни от седмицата. Настъпването на Първа пролет е важен момент за вас като представители на кардиналните знаци от Зодиака. Нещо в живота ви се променя в позитивна посока. Нещо дава знак, че трябва да излезете на кръстопът.

ЛЪВ
Успявате

Чувствате се прекрасно. Изживявате този ден, сякаш нямате много работа за вършене. Не бързате за никъде и отстрани изглеждате така сякаш сте безотговорни. Всъщност много стриктно спазвате сроковете на своите задачи и доста умело гоните целите си. Нека другите си мислят каквото пожелаят. Ще успеете.

ДЕВА
Разсеяни сте

Понеделник не е най-подходящият ден да поставяте нови начала или да се заемате с нещо, което изисква пълно себеотдаване или цялото ви внимание. Разсеяни сте и допускате много грешки. Настъпва Първа пролет. Добре е да обърнете повече внимание на физическото си състояние. Започнете диета и спорт.

ВЕЗНИ
Натоварена седмица

Стартирате доста натоварена работна седмица. Прекалявате с приказките и се разводнявате в различни подробности, които така и не ви вълнуват или не засягат живота ви. Не подавайте ухо за клюките. Настъпва Първа пролет. Посрещнете я с позитивни мисли и открити сърца.

СКОРПИОН
Вие сте си виновни

Неприключени навреме задачи са в основата на най-големите проблеми днес. Затрупани сте от нови ангажименти, които трябва да свършите в срок, но на вратата ви чукат и старите, позабравени дела. Пригответе се да изживеете един доста напрегнат и нервен ден, но не се сърдете никому. Вие сте си виновни.

СТРЕЛЕЦ
Следвайте правдата

Вие сте хора, които вярват в чудесата и често минават между капките, когато преживяват сериозни проблеми. Днес също сте на мнение, че заобикаляйки правилата можете да пресечете законите или порядките. Лъжете се. По-добре следвайте правдата, за да не си навлечете нови главоболия.
КОЗИРОГ
Балансирайте

В понеделник балансирайте всяко свое действие и не позволявайте на вътрешно набрания яд да се прояви като агресия в начина ви на общуване. Можете да изживеете деня си прекрасно. Спазете всички крайни срокове за завършване на належащите задачи. Посрещнете Първа пролет с идеи и мечти, а и с позитивни мисли.

ВОДОЛЕЙ
Не си късайте нервите

Очаква ви натоварен работен ден. Около вас има хора, които лазят доста упорито по опънатите ви тънки нерви. Не си струва да си ги късате за тях. Довършете започнатите задачи и посрещнете Първа пролет с отворени сърца и чисти мисли. Вечерта си легнете рано, за да преборите умората.

РИБИ
Преглътнете недоволството

Предстои ви натоварен работен ден. Заети сте с много ангажименти, чийто краен срок на изпълнение тегне над настоящата работна седмица. Неотпочинали сте от уикенда, който бяхте принудени да прекарате по начин, противоречащ на вашите вътрешни нагласи. Недоволството ви е голямо, но сега трябва да го преглътнете.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Преживели едно нелеко детство, вие сте хора на разума, на благата дума и разумните постъпки. Обичате да дарявате своята любов, безвъзмездно и едностранно. Отучете се обаче да бъдете винаги готови да услужите – било на близките, било на приятелите. Помислете и за себе си. Осъзнаете ли своите нужди, ще изживеете живота си пълноценно. Преодолейте нрава си на плахи хора, на хора, които се страхуват да вземат решения и да правят избор. Ще видите, че ако не сте такива, сами ще диктувате правилата в своя ден и ще се чувствате свободни. В любовта сте всеотдайни, въпреки че е по-вероятно да изберете подходящия си партньор, след като навършите 30-годишна възраст.
През следващата една година ще осъзнаете, че любовта, уважението и обичта са ценности, далеч по-скъпи от парите. Променете философията на своите възприятия и се научете на търпение. Ако ви предстои сватба, Венера ще бди над вашия брак.
Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката.
Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!