7 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 21 март, вторник

Луната е в Козирог. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 22-и в 23-и в 02.13 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Костите са уязвими, стават по-крехки и чупливи. Да не се слагат протези и да не се лекуват зъбите. Гръбначният стълб е много чувствителен – да не се натоварва, да не се вдигат тежки предмети. Нежелани са операциите в областта на кожата, коленните стави и зъбите. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, сливиците, стомашно-чревния тракт и черния дроб.

Красота и външен вид: Отложете ходенето при маникюриста. Денят е отличен за подстригване на косите. Можете да започнете процедури за закаляване на организма. Избягвайте парните бани на кожата, както и маските на лицето, освен ако не са наложителни.

Хранене и диета: Стомахът е слабо чувствителен и е желателно да се мине на по-лек хранителен режим. При нуждаещите се е подходящо да се започне лечение на гастрит и язва. Хапвайте кореноплодни зеленчуци, които са особено полезни днес. Витаминозната салата от моркови, целина и ряпа е чудесен избор.

Цветове, носещи късмет: Червено, индигово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 11.58 часа.

Нумерологичен хороскоп: Учете се от опита на другите. Когато някой ви дава съвет на база свои лични преживявания, вземете си поука. Днес съдбата ни изпраща правилните хора, които да ни предпазят от евентуални трудности.

Звездни аспекти за деня: Бъдете по-внимателни във взаимоотношенията си в сутрешните часове, когато Луната и Венера са в квадратура. Избягвайте пререканията и споровете. След това денят е доста по-лек за изживяване. Гледайте собствената си работа и не се намесвайте в чуждата. Луната е в благоприятни аспекти с Марс и Нептун. Имате енергията и опита, за да се справите с трудностите в живота си. Очаква ви ползотворен вторник.

ОВЕН

Концентрирайте се

Прекрасен ден за утвърждаване в бизнеса и набелязване на финансови цели ще бъде вторникът за по-голямата част от вас. Етапът, в който попадате, изисква да положите повече усилия и по този начин да достигнете своите цели. Липсва ви концентрация и затова е възможно да се заемете с много неща наведнъж. Избегнете го.

ТЕЛЕЦ

Неоснователни опасения

Във вашия хороскоп са залегнали прекрасни възможности за успех и просперитет. Въпреки всичко да звучи идеално, вие изпитвате страхове. Те са свързани с осъществяването на една точно определена среща. Опасенията ви са неоснователни и сами ще видите, че точно тази среща ще ви даде път в бъдещето.

БЛИЗНАЦИ

Уповавайте се на плана

Прекалено самоуверени сте и днес, но този ден крие своите опасности. Те са залегнали в служебната сфера, където трябва да обърнете малко повече внимание на детайлите и плановете, преди да предприемете една голяма, драстична промяна. С каквото и да се заемете, винаги предначертайте плановете преди действието.

РАК

Отворени към нови идеи

Ако прогнозата за вчерашния ден беше слаба на делова активност и професионални възможности, то днешната ярко контрастира и толерира действията на работното място. Хубавото е, че ще се справяте без проблем с рутинните си задължения и наред с това ще търсите нова реализация. Бъдете отворени към нови идеи.

ЛЪВ

Очаквайте похвали

Понеже за вас мнението на хората, които ви заобикалят, е от особено значение, днес ще успеете да го подобрите спрямо себе си. Установявате хармония във взаимоотношенията, а и давате да се разбере, че не си стоите със скръстени ръце в службата. Очаквайте похвали, които са доста желани от вас на този етап.

ДЕВА

Пазете се от семеен скандал

За разлика от вчерашния ден, днес нещата около вас се променят доста динамично. Очаква ви силен и активен вторник. Действате със замах, самочувствие и упорство. За разлика от служебния ви живот, в личния сякаш се е нагнетило чувство на напрежение. Там искрите прехвърчат и може да избухне скандал, който въобще не сте планирали.

ВЕЗНИ

Предложение за работа

Напрежението, започнало преди няколко дни, няма да утихне и днес, но със сигурност ще бъде с минимални показания на фона на другите положителни аспекти от хороскопа. Те се изразяват в прекрасни делови възможности не само за работещите, а и за безработните Везни. Последните ще имат шанса да попаднат на добро предложение.

СКОРПИОН

Не отлагайте повече

За да пожънете добри резултати, трябва да бъдете организирани. Вероятност за служебен проблем грози голяма част от представителите. Неотложното му решаване ще доведе до спокойствие и положителен развой. Отлагането само ще предизвика още повече нередности след това. Вие си направете сметка дали да отлагате.

СТРЕЛЕЦ

Не давайте на късмета да ви подмине

Днес съдбата работи във ваша полза. Справяте се лесно с належащите задачи, а и се заемате с нещо по-дългосрочно. Това е ден на начало, обновление и промени при мнозина. Проявете активност, ангажираност и се интересувайте от новите неща в службата. Оставите ли се на течението, късметът ще ви подмине.

КОЗИРОГ

Следете финансовите клаузи

Вторник е успешен във финансовата сфера при по-голямата част от представителите на знака ви. Важно е да не си позволявате уговорката на прекалено смели условия по финансови сделки. Сега е по-добре да обърнете внимание на своите планове, на личния живот и семейния бюджет до края на месеца. Делата ще вървят по-добре, ако ги вършите с усмивка и желание.

ВОДОЛЕЙ

Съобразете се с чуждото мнение

Днес трудностите са създадени от вас самите и то, защото сте на мнение, че всички трябва да се съобразяват с вас, без вие да правите същото с тях. Прекаленият егоцентризъм ще ви постави в ситуация на сигурна изолация. И никой друг освен вас самите няма да е виновен за цялата тази работа.

РИБИ

Моментът за новото е настъпил

След трансформиращите промени, които ви се случиха напоследък, не ви остава нищо друго освен просто да продължите по вече поетия нов път. Пред вас са нови обстоятелства и нови кръстопътища. Моментът за промяна вече е настъпил и всички от тази зодия, които приемат новото, ще успеят в един съвсем скорошен момент от живота си.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Дар от съдбата ви е и късметът, и положителният поглед върху света. Можете да заредите всекиго с позитивно мислене и надежда. Вярно е, не са леки първите ви години от живота, защото невинаги сте разбирани от близките си. Понякога сте изглеждали и странни в очите на приятелите си. Но това се дължи на факта, че сте били просто новатори, проводници на неоткритото, необяснимото и на човешката доброта, която винаги в началото се наказва с неразбиране, а впоследствие – с любов.

Навлизате в година на себеанализ, поглед назад в предходните девет години и оценка на грешките, които сте допуснали. Можете да ги поправите, можете да простите на хората, които са ви наранили, както и вие самите да потърсите прошка за своите прегрешения. Това е прекрасна година за преквалификация, ако ви е нужно да учите, а също така – и за професионална реализация, ако имате нужния ценз. Ще ви оценят по достойнство и качества.

Здраве: Пазете нервната си система от изтощение. Възможни са чести бактериални инфекции. Не си внушавайте болести.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!