29 четения

Листата с номер 11 е изборът на Полски Тръмбеш

„Във фокуса на следващия управленски мандат на ГЕРБ е повишаването на жизнения стандарт“, заяви водачът на великотърновската листа Цветан Цветанов

Предстоящият вот е изключително важен, защото трябва да изберем дали да заложим на популизма, или на добрите и реални решения за България. Единственото полезно и разумно нещо за България е да харчим толкова, колкото изкарваме. Всичко друго е популизъм. Ето защо от ГЕРБ заставаме пред вас само с реални решения, които ще ни позволят да изпълним всеки ангажимент, който поемаме. Това каза в Полски Тръмбеш водачът на великотърновската листа на ГЕРБ, председател на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Пред жители на града той представи кандидатите за народни представители.

Ние искаме да върнем знаещите и работещи хора, които напуснаха страната. В последните години правим така, че действително да се създаде такава предпоставка. Само през миналата година във В. Търново има разкрити нови над 1000 работни места.

В следващ управленски мандат ГЕРБ ще заложи на инвестиции в образованието, защото доброто образование е предпоставка за развитие на всички други сектори. В управление на ГЕРБ се предвижда задължително посещаване на училище, като в противен случай семейството ще бъде лишавано от всички видове социални помощи. „В листата си имаме достатъчно подготвени хора, за да можем да изпълним всеки поет ангажимент. Това е силният отбор на ГЕРБ, който ще ви представлява в новия парламент“, каза пред препълнената зала на читалището в Полски Тръмбеш водачът на листата Цветан Цветанов.

Той бе категоричен, че във фокуса на следващия управленски мандат на ГЕРБ е повишаването на жизнения стандарт – нещо, което може да се гарантира с икономически растеж, какъвто кабинетът на премиера Бойко Борисов вече показа, че може да постига. „Ще акцентираме върху развитието на Северна България. С изграждането на АМ „Хемус“ и пътя Русе – Свиленград и заедно с железопътния транспорт и летището, което вече е отдадено на концесия, ще има още по-добри условия за инвеститорите. „Ще подкрепяме земеделието и всичко, което формира БВП, за да продължи този икономически ръст“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ и водач на великотърновската листа.

„Когато избирате, сравнявайте как управлява ГЕРБ и как се управляваше по времето на кабинета на Пламен Орешарски. Тогава спряха европейските средства, фалира банка, докараха държавата до голям дефицит, натрупаха дългове и в енергийната сфера. Ние разплатихме техните задължения, но хората не усетиха това по джоба си, а дори постигнахме икономически ръст. Държава успя да отпусне и допълнителни пари за общините извън бюджетните средства – два пъти повече отколкото по времето на Орешарски. В момента имаме най-ниската безработица от години насам, миналата година са отчетени най-високите приходи от туризъм“, коментира Цветан Цветанов.

„Наш ангажимент е и здравеопазването да бъде адекватно на потребностите на хората. Ще въведем електронна здравна карта, където ще е събрано цялото здравно досие на всеки пациент“, каза още Цветанов, който е категоричен, че в бъдещото правителство на ГЕРБ фокус ще бъде профилактиката и превенцията в здравната система. Пред присъстващите Цветанов коментира и комплекса от мерки, с които ще се гарантира сигурността на хората, особено в малките населени места.

ГЕРБ се ангажира още с осигуряването на колкото е необходим финансов ресурс, за да може държавата да подкрепя семействата с репродуктивни проблеми. „Щастлив съм, че през 2014 г. с колегите от ГЕРБ – В. Търново, имахме възможността да подпомогнем едно семейство от П. Тръмбеш да премине инвитро процедури и днес отново имам удоволствието да видя техния син малкия Цецко“, каза Цветан Цветанов.

Пред жителите на П. Тръмбеш той сподели, че през цялото време, в което се е занимавал с политика, се е стремил да прави така, че да се намали агресията. За съжаление, опонентите на ГЕРБ залагат именно на агресия и популизъм. „Ние не искаме разединени граждани, а единна България, затова не отговаряме на агресията с агресия. Когато през 2006 г. учредихме ГЕРБ, ние предложихме напълно нов модел на поведение. ГЕРБ доказа, че може да управлява с разум и в интерес на всички български граждани и съм убеден, че хората ще ни подкрепят на 26 март с номер 11 в бюлетината.

„По време на тази кампания установих, че хората много бързо забравят“, каза по време на срещата в град Полски Тръмбеш областният координатор на ГЕРБ и великотърновски кмет Даниел Панов. „Забравили са студената Виденова зима, купонната система, изядения пенсионен фонд и фалиралите банки. Но чудно е защо е забравено и онова, което беше само преди 2 години, когато отново имаше фалит на банка, спряха и европейските средства. Сега искаха да спрат и програмата за саниране. Надявам се ГЕРБ да управлява отново, за да може тя да достигне до всяко българско семейство“, каза Даниел Панов. Листата с номер 11 е листата на Полски Тръмбеш, единодушни бяха с Даниел Панов стотиците присъстващи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!