107 четения

Пожарникар блее като овца, за да подмами паднало в шахта агънце

Пожарникар беше принуден да блее като овца, за да подмами обратно паднало в шахта двуседмично агънце, докато трае спасителната операция, съобщава вестник „Дейли мирър“.
Огнеборците са известни със своята смелост и самопожертвователност. Но сега излиза, че те могат да проявят и неподозирани умения, само и само да изпълнят дълга си, изтъква таблоидът. Изданието коментира пуснатото в Ютюб клипче, в което се вижда как пожарникарят Юъл Галъгър започва да блее като майка-овца, за да привлече изплашеното животно към отвора на шахтата, продължаваща с широка тръба.
Но за жалост имитаторските умения на г-н Галъгър се оказали неуспешни, защото той не могъл да налучка правилното блеене. Тогава колегите му се принудили да използват смартфон апликация с истинско овче „произношение“. Но и тази схема не проработила. Пожарникарите били принудени да потърсят по-традиционна помощ. Те помолили местен фермер да им услужи с добре тренираното си овчарско куче. То влязло в шахтата и бързо прогонило оттам закъсалото агънце.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!