48 четения

Смени в ръководството на областната болница

ДВАМА ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА „Д-Р СТЕФАН ЧЕРКЕЗОВ“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПРЕДСТОИ ДА БЪДАТ СМЕНЕНИ. Това са д-р Валентина Генова, председател на борда, и д-р Сибила Маринова, заместник-председател. На тяхно място в управлението на най-голямото лечебно заведение в областта влизат д-р Даниел Илиев и юристът Лилия Вълчева от София. Изпълнителният директор д-р Стефан Филев остава като изпълнителен директор на лечебното заведение. Смяната на управлението се очаква да стане факт на предстоящото извънредно общо събрание на акционерите на болницата, което ще се проведе на 27 март. Ако тогава няма нужния кворум, събранието ще бъде отложено за 11 април.

Д-р Даниел Илиев, който ще влезе в Съвета на директорите, в момента изпълнява длъжността медицински директор в МОБАЛ. Преди години д-р Илиев бе изпълнителен директор на областната болница в продължение на осем години.

Лилия Вълчeвa, която влиза в борда, е адвокат от Сoфийcкaтa aдвoкaтcкa кoлeгия, член на УС нa сдpyжeниe „Цeнтъp зa пpaвни инициaтиви“.

В. ВАЛЕНТИНОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!