4 четения

Цветан Цветанов и ГЕРБ подпомогнаха лечението на момче от Раданово

Вот с номер 11 е единственият разумен избор за България, заявиха жители на Полскотръмбешко

1000 лева, с които ще бъде подпомогнато лечението на 15-годишно момче от с. Раданово, ще бъдат дарени от името на Цветан Цветанов и ГЕРБ. Това стана ясно по време на среща в селото с част от кандидатите за народни представители от Великотърновския регион на най-голямата партия, по време на която местно семейство сподели своя проблем.

За да разговарят с жителите, в Раданово бяха проф. Любомира Попова, Станислава Стоянова и Росица Димитрова заедно с великотърновския кмет и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов. По-рано същия ден Панов и кандидатите за народни представители посетиха и полскотръмбешкото село Иванча, където също бяха посрещнати радушно от местните жители.

Единствено за ГЕРБ съединяването на магистрала „Хемус” и строителството на високоскоростния път Русе – Велико Търново – Свиленград са стратегически проекти и единствено при правителството на Бойко Борисов се предприеха конкретни стъпки в тази насока, категоричен бе Даниел Панов. Важните трасета ще минат в близост до Полски Тръмбеш и двете села.

„Магистралите означават икономическо оживление на целия регион и на вашия край – на икономиката, индустрията, земеделието. Нашите опоненти обаче казват, че асфалтът не се яде. Погледнете Южна България – само край Пловдив има 140 нови завода след строителството на аутобаните. Всичко това води до икономическо оживление, до приходи в бюджета, а оттам и до ръст на заплатите и пенсиите”, обясни Даниел Панов пред местните жители.

Кандидатите за народни представители призоваха хората в Иванча и Раданово да гласуват с номер 11 в бюлетината, за да продължи икономическото развитие на България. Запазването на икономическия ръст ще доведе до повече приходи в държавния бюджет, благодарние на които минималната пенсия за един мандат може да се увеличи до 300 лева.

„Над 6 милиарда лева плати България заради управлението на БСП и ДПС при Орешарски. Дефицитът в бюджета бе 5.5%. Тези пари можеше да бъдат вложени в строителство на пътища, в повишаване на пенсиите и заплатите, в здравеопазване и социални дейности”, припомниха кандидатите за народни представители. Единственият разумен избор за България на 26 март е вот с N 11, единодушни бяха присъстващите на срещите в община Полски Тръмбеш, домакин на които беше местният координатор на ГЕРБ д-р Емил Енчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!