16 четения

Жителите на Миндя: „Асфалтът е по-важен от „сладкото“ празнодумство“

Жители на Миндя изразиха категоричната си подкрепа за развитието на инфраструктурата по време на среща с кандидатите за народни представители от ГЕРБ проф. Любомира Попова и Евгени Стоев. Областният лидер на ГЕРБ и кмет на община Велико Търново Даниел Панов заяви, че единствено за кабинета „Борисов“ пътищата в цялата държава са били приоритет. Той даде пример с извеждането на магистрала „Хемус” и скоростния път Русе – Велико Търново – Свиленград като национални инфраструктурни приоритети.

„Икономиката и производството се нуждаят от магистрали и добри пътища. Всичко това води до повече приходи в държавата, които да бъдат ползвани за увеличение на пенсиите, заплатите, за здравеопазване и социални дейности. Повече ще бъдат и приходите за общините, които кметовете да реинвестират в инфраструктурата по градовете и селата”, обясниха Даниел Панов и кандидатите за народни представители, които са под N 11 в изборната бюлетина.

„Знаем колко важен е асфалтът. Научихме се да не вярваме на „сладки“ обещания и празнодумство от днешни партийни лидери, обикаляли в миналото партиите и дори уволнявани за корупция. Днес почти всички улици в нашето село са асфалтирани. Нека така бъде и в цяла България”, заявиха присъстващите на срещата жители на Миндя. Те пожелаха успех на най-подготвения за изборите на 26 март отбор – този, който ще изберем с номер 11 в бюлетината.

Един коментар за “Жителите на Миндя: „Асфалтът е по-важен от „сладкото“ празнодумство“

  • 22.03.2017 в 0:00
    Permalink

    За съжаление не знаех за тази среща. Иначе щях да присъствам, за да питам кои са тия “ почти всички улици“ в село Миндя дето са асфалтирани ?!?! Присъстващите на срещата ако наистина са казали това, вероятно са имали предвид друго село, не Миндя. Нека бъдем обективни-улиците в Миндя са в много лошо състояние. Миналогодишния ремонт на главната улица беше някакъв жалък опит за асфалтиране. Така че всичко в тави статия отново е празно сладкодумство.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!