4 четения

„Отечествен съюз“ – Велико Търново: „Да гласуваме за просперитета на Отечеството и за добруването на българските граждани с бюлетина N 10!“

„Отечественият съюз“ – Велико Търново, се обръща към своите членове и симпатизанти, към истинските патриоти и към всички, които милеят за България и добруването на нейния народ. „Призоваваме ви в предстоящите избори за народни представители за 44-тото НС да гласувате за кандидатите на коалиция „БСП за България“, се казва в призива обръщение на „Отечествения съюз“.

„България се нуждае от промяна. БСП сложи началото на тази промяна с победата на президентските избори на Румен Радев и Илияна Йотова. Наше задължение е да продължим и да доведем промяната докрай. Да посочим път – друг, различен. Да вървим по този път и да бъдем гарант, че няма да се отклоним от него. Каква България искаме днес и след двайсет, след трийсет години? Искаме я суверенна – български правителства да не търгуват с националните интереси. Искаме я с правила и справедливост. Правила, еднакви за всички, и възмездие за всеки, който ги нарушава. Искаме я солидарна – ние сме един народ. И наша ценност е силният, можещият, смелият да бъде опора на слабия, уплашения и бедния“, се казва още в призива.

„Искаме България, опряна на корените си и в културата, и в духовността, и в българщината. Такава България може да се изгради от силен, здрав, образован, работещ и единен народ. Подкрепете кандидатите за народни представители на коалиция „БСП за България“ в IV МИР – Велико Търново, като гласувате с бюлетина номер 10. Нека заедно да променим страната и живота си. Заедно да вървим по пътя към друга, по-различна България, с ясни правила, сигурност и справедливост. Да гласуваме за просперитета на Отечеството и за добруването на българските граждани!“, призовават в своето обръщение от „Отечествения съюз“ – Велико Търново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!