3 четения

Отзвук от Хотница. Само ГЕРБ предлагат реално повишаване на доходите

Единствено управленската програма на ГЕРБ предлага реални решения за повишаване на доходите на пенсионерите в България, бе отзвукът от срещата на кандидатите за народни представители от листата с N 11 с жителите на Хотница. Икономическият ръст, постигнат по време на кабинета „Борисов 2“, е гаранция, че за един мандат минималната пенсия ще достигне 300 лева, а останалите пенсии също ще бъдат повишени, обясниха Любомира Попова, Станислава Стоянова, Евгени Стоев, Георги Недев, Росица Димитрова и Георги Давидов.

Областният лидер на ГЕРБ и кмет на община Велико Търново припомни, че в програмата на ГЕРБ е заложено и осигуряването на една минимална работна заплата за всяка пенсионерка, която гледа внучето си, когато родителите му работят, а средствата за това ще са осигурени от ЕС. „Това също е реално решение за повишаване на доходите за хората от третата възраст”, обясни Панов.

„За никого не е тайна, че въпросът с повишаването на пенсиите е сред злободневните в обществото. Всичко това вече можеше да е факт, ако България не трябваше да плаща 6,2 милиарда лева за КТБ, „Мариците“ и „Белене“ – все „наследство”, което бе оставено от правителството на Орешарски, БСП и ДПС. Това, което ви обещават останалите партии, не е подплатено с нито един икономически и финансов довод”, обясниха кандидатите за народни представители от ГЕРБ.

Жителите на Хотница бяха единодушни, че не са забравили това наследство. Те изказаха благодарности на водача на листата на ГЕРБ Цветан Цветанов за осигурените с негова помощ средства от държавата, с които вековната църква в селото бе основно ремонтирана през 2012 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!