24 четения

Възрастни спортисти от Свищов благодариха на Милен Михов за подкрепата

Водачът на листата на „Обединени патриоти – НФСБ, „Атака” и ВМРО“ доц. Милен Михов и вторият Иван Димитров се срещнаха с възрастните хора от пенсионерски спортен клуб „Нове“ – Свищов. Михов е традиционен спомоществовател на клуба. Преди време той закупи анцузи за възрастните спортисти, които са редовни участници в редица спортни турнири, от които имат и много спечелени купи.

Срещата бе по покана на клуба. Още преди година той е взел решение в знак на благодарност да връчи специална грамота на доц. Милен Михов и да го направи почетен член. Разговорът обаче продължи над два часа. Кандидатите за народни представители говориха за приоритетите на коалиция „Обединени патриоти” в следващото народно събрание. Те подчертаха, че са първата политическа сила, която постави въпроса за повишаване на доходите на пенсионерите, за което днес всички говорят.

Доц. Милен Михов и Иван Димитров бяха засипани с въпроси от възрастните хора. Един от основните – с кого биха управлявали, кого биха подкрепили. „Казвали сме го и ще го кажем пак, ние ще подкрепим онази политическа сила, която възприеме и работи по нашите приоритети – повишаване на доходите, повишаване на пенсиите, борба с битовата престъпност, охрана на границата”, обясни доц. Милен Михов.

Възрастните хора поставиха и въпроса и изразиха недоволство от гласуването в Турция и организирането на изборен туризъм на турските граждани с български паспорти: „Как може хора, които с години не живеят тук, да се намесват и да определят управлението на държавата“. Мъжете и жените от спортен клуб „Нове“ призоваха „Обединените патриоти” да се заемат сериозно със своеволията на монополите. Хората искрено се възмущаваха и от последиците от приватизацията, която определиха по-скоро като разграбване.

Доц. Михов обеща да организира за клуба пътуване до София и посещение на Народното събрание, а Иван Димитров пое ангажимент към възрастните спортисти да ги заведе в Националната спортна академия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *