7 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 23 март, четвъртък

Луната преминава от Козирог във Водолей в 4.28 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 24-и в 25-и в 3.35 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на ставите, очите и вените. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със зрението, на разширени вени и ставни проблеми.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им максимално се забавя. Избягвайте силовите масажи, които засягат вени и капиляри, за да не ги увредите. Поставянето на татуировки може да предизвика усложнения и алергии.

Хранене и диета: Балансирайте храненето си, като разделите порциите равномерно, без да прекалявате с количествата. Днес мазнините се усвояват бързо от организма и спомагат за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Суровите ядки са особено полезни в дни като днешния.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо, виолетово, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 13.46 часа. Можете да засадите билки и ароматни подправки за гозбите си.

Нумерологичен хороскоп: Не предприемайте промени и бъдете по-консервативни в действията си. Изпипвайте всички неща, които вършите, в детайли. В личен план сте прекалено свободолюбиви и това може да е повод за напрежение в любовта.

Звездни аспекти за деня: Луната преминава във Водолей, където помага на междуличностните взаимоотношения, но внася хаос при хората, които трябва работят с точност и прецизност. В хармоничен аспект е със Слънцето и Венера. Занимавайте се с дела, които вършите с удоволствие и в които намирате удовлетворение. Работата ви спори. Доволни сте от себе си. В личен план не ограничавайте свободата на любимите хора.

ОВЕН

Успех навсякъде

Интуитивни сте. Водите сериозни разговори и осъществявате важни срещи. Доволни сте от себе си, най-малкото защото убеждавате отсрещната страна в своята гледна точка. В личен план нещата се хармонизират, въпреки че често проявявате своя рогат характер. Не се очакват спорове и кавги. Напротив, тъкмо обратното.

ТЕЛЕЦ

Имате късмет

Събуждате се в добро настроение. Сутрешните часове ви радват с просперитет на работното място. Бързо отмятате всякакви ангажименти и задачи. Очертава се днес да е един от успешните ви дни за тази седмица. Поставили сте си високи цели и бързате да ги постигнете. Ще имате късмета да го направите.

БЛИЗНАЦИ

Мерете приказките си

В четвъртък прекалявате с желанието си да правите бързи, непремерени промени. Чувствате прилив на енергия и ентусиазъм, които нетърпеливо влагате в нови начинания, без да сте опипали предварително почвата около себе си. Често казвате думи и слова, за които съжалявате. Бъдете по-умерени и ще ви е спокойно.

РАК

Бързате и грешите

В еуфория сте. Въпреки пролетната умора, вие се чувствате особено жизнени и дееспособни. Днес сте на път да вземете поредица от прибързани и погрешни решения. Във финансов аспект хвърляйте по-задълбочен прочит, ако ви се налага да подписвате договор или да влагате пари в покупка.

ЛЪВ

Четете, преди да подписвате

На работното място се справяте добре с всичките предприети задачи. Ще направите добро впечатление на ръководителите си и ако досега е имало за какво да ви укоряват, то вече ще им докажете, че такова нещо не съществува. Внимавайте, ако ненадейно ви поднесат анекс към договора. Прочетете хубаво, преди да положите подписа си.

ДЕВА

Пак търсите кусура

Сякаш чувствате, че вашето време е настъпило. Вие сте хора на детайла и обичате да изпипвате всичко до най-малките му подробности. Е, днес имате шанса да го сторите, но отново губите прекалено много време, за да се вглеждате в малките, дребни и незначителни неща. Включително да търсите кусурите на хората около себе си.

ВЕЗНИ

Трайте си

В четвъртък ви очаква доста ведър ден, в който трябва да сте особено внимателни. Промените, които ви се случват, невинаги са за добро, колкото и да изглеждат благодатни. Не приемайте предложение за работа или промяна в длъжността на настоящото ви работно място. Обещанията, които ви се сипят, са само лъжа.

СКОРПИОН

Освободете напрежението

През тази седмица вие сте особено нервни и напрегнати. Дошло е време, когато имате нужда от малко спокойствие. В сутрешните часове дайте да се разбере, че не ви е до празни приказки или разговори с колеги и партньори. Действайте най-належащите дела и освободете напрежението чрез разходка или спорт.

СТРЕЛЕЦ

Хаос

Планираните за деня ангажименти не успявате да свършите в срок. Още сутринта разпръсквате вниманието си в хиляди посоки, като междувременно си губите времето с празни приказки, клюки и пикантни новини. Приказвате с колегите или провеждате ред телефонни разговори със семейството си. Всичко това ви бави и изменя плановете ви в движение.

КОЗИРОГ

Важни решения

Време е да обърнете малко повече внимание на сериозните финансови планове за бъдещето си. Мнозина от вас са привлечени от една доста изгодна инвестиция. Нея можете да я направите до края на първата десетдневка от април, за да не я отложите за периода на ретрограден Меркурий, който следва след 10-о число на месеца.

ВОДОЛЕЙ

Луната ви мъти разума

Днес сте запалени от хиляди идеи. Мотивирани сте да действате, защото се сипят обещания за повишение и просперитет, ако си свършите работата подобаващо. Луната грее през вашия знак. Прави ви прекалено емоционални и често в емоцията не отсявате важното от маловажното. Посъветвайте се с близък човек, преди да вземате решения.

РИБИ

Загадка

Очаква ви тих, спокоен и доста ползотворен ден. Не се опитвайте да блестите. Не е време, в което трябва да бъдете забелязвани. Скрийте се в дълбоките води и чакайте там своя успех. Ще бъдете интересни на обществото около себе си не с това, което правите, а с онова, което мислите. Загадка за всички са вашите бъдещи намерения.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Изключително мобилни и лесно приспособими, успявате да виреете във всякаква човешка среда. Единственото нещо, което е добре да ограничите, е желанието ви за чести и недотам подходящи за вас промени. Схемата „проба – грешка – проба” не е най-добрата, когато искате да изживеете един стабилен и пълноценен живот. Пътувате много, опознавате различи места и народи, но в крайна сметка трябва да решите, какво точно искате от живота. Него ще постигнете с постоянство и упоритост.

От днес до рождения си ден догодина ще преживеете един завършващ период. Налага се да приключите с всички онези изостанали в предходните девет години неща, за които все не е оставало време и които до ден-днешен ви тежат на главата. Същото се отнася и за контактите. Направете преоценка и се отделете от онези познанства, от които не черпите полза.

Здраве: Възможни са чести инфекции в организма, следете кръвната си картина. Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и зъбите. Главоболията най-вероятно ще са предизвикани от промените в кръвното налягане или от прекаляването с престоя пред компютъра и телевизора. Носете предпазни очила.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!