10 четения

Весела Лечева: „На 26 март гласувайте за силни политици, които имат воля всеки ден да отстояват българските интереси. С бюлетина N 10 – право в целта“

Време е да променим статуквото в България. Искам промяна за българското образование. Промяна на модела, за да останат младите в България. Това бяха част от посланията на кандидат-депутатите на коалиция „БСП за България“ от IV МИР- Велико Търново, които прозвучаха на закриването на предизборната кампания на червените в старопрестолния град.

„Водач съм на листа, в която всеки един от нас ще работи воден само от интересите на гражданите на Велико Търново и областта.“ С тези думи започна заключителното си обръщение към своите съграждани водачът на листата Весела Лечева. Моделът „Бойко Борисов“ трябва да си отиде. Всяка българска община се превърна във феодален рай. Стига! Искаме политическа система, която да служи на хората, а не държава, която се е превърнала в бащиния на някого, заяви Лечева.

„Вижте колко млади хора има в тази листа. Младите искат свободно да изразяват своите убеждения. Искат да работят, да живеят, да създават семейства и отглеждат децата си тук, в България. И ние сме тези, които трябва да им помогнем това да се случи. Като променим модела в икономиката, в образованието, в здравеопазването, в културата“ каза още Весела Лечева.

zakrivane (1)Гневна съм! Гневна съм, защото Борисов беше тук преди дни и говори така, като че ли още на 27 март ще започне да полага асфалт. А трябваше да каже защо не спази обещанието си, дадено през 2015 г., че до 2017 г. ще направи пътя Русе – Велико Търново трилентов. Говори, че от летището в Горна Оряховица щели да летят нискотарифни самолетни компании! Няма нищо такова! Летището е един голям терен за ползване и нищо друго!“, заяви Лечева.

„Да отстраним управлението на ГЕРБ. БСП е носител на промяната, която ще ни върне българското национално достойнство. Заедно всички за промяната на България.“ За това призова Валентин Ламбев.

„Хората искат най-накрая ГЕРБ да си отиде от властта и да настъпи промяна. Искаме правила и законност, за да можем всички да работим спокойно“, каза Мариана Бояджиева.

„Само с подкрепата на българските граждани можем да променим модела „ГЕРБ“. Затова на 26 март гласувайте за силни политици, които имат воля всеки ден да отстояват българските интереси. С бюлетина N 10 – право в целта.“ С този призив се обърна Весела Лечева към присъстващите в залата на Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“ Весела Лечева и към своите съграждани.

Закриването на предизборната кампания във Велико Търново завърши с концерт на ансамбъл „Тракия“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!