Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 24 – 30 март

Възползвайте се от шанса да отворите нова страница

Здраве: Петък, събота: Успешно можете да предприемете изследвания на очите. Главоболието е причинено от прекалено нервно натоварване. Опитайте се да разпуснете. Неделя и понеделник: Разходете се из природата, за да преборите пролетната умора и депресията. Заменете съня с повече време, прекарано навън. Вторник, сряда: Главоболието е признак, че сте уморени от престоя си пред компютъра или телевизора. Вземайте повече витамини. Четвъртък: Заздравете имунитета си чрез спортуване и разходки. Лекувайте докрай настинките, които са започнали в този ден.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, четвъртък. Неблагоприятни дни: събота, неделя, понеделник, вторник, сряда. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата, като единственото предупреждение е да избягвате силовите масажи в понеделник и вторник, дните на новолунието. Обеци и татуировка: Неблагоприятни дни за поставяне на обеци – петък, събота. Неблагоприятни дни за татуиране на тялото: петък, събота, неделя, понеделник. Сауна и парна баня: Всички дни са позволени за тези процедури.

Хранене и диета: Увеличете свежите плодове и зеленчуци в менюто си, започнете да приемате витамини и повече вода, за да преборите пролетната умора. Лунната диета тази седмица стартира във вторник, 28 март, с настъпване на фаза новолуние точно в 05.57 часа. Вторник е подходящ за лечебно гладуване и прочистване на организма.

Основни звездни аспекти: Луната тази седмица гостува във Водолей, Риби, Овен и Телец. Новолунието в Овен във вторник ни дава възможност да стартираме ново дело в живота си. Да отворим страница, върху която да пишем в следващите месеци. Възползвайте се от този шанс. Като изключим уикенда, останалата част от седмицата е обещаваща. През уикенда Слънцето е в съвпад с Венера, а Меркурий – с Уран. Не позволявайте на желанието ви да бъдете свободни в личния живот да ви направи индивидуалисти и бунтари. Научете се да живеете с хората около себе си и да давате на половинката всичко онова, което и вие искате да получите от нея. Самотните представители разполагат с шанса да се влюбят през уикенда. В понеделник Марс и Нептун са в секстил на фона на новолунието в Овен. Учете се от грешките – и своите, и тези на вашите близки или приятели. Аспектът дарява сила и мотивация за справяне с всички пречки, които възпират пътя ви напред. Бъдете готови за полагане на ново начало още във вторник – деня на новолунието. В сряда Меркурий и Сатурн са в тригон. Ще успеете да завършите успешно всички предприети задачи в срок до края на месеца. Доволни сте от себе си и имате повод за празнуване. Въпреки всичко не се отпускайте. В четвъртък Юпитер и Плутон са в квадратура. И да попаднете в извънредни ситуации, вярвайте в себе си и в силата на своя дух. Успехът е с упоритите и знаещи цената си хора.

ОВЕН

Гледайте в перспектива

Изживявате положителни моменти. Слънцето вече е в знака ви, а предстои и да станете свидетели на новолуние в Овен. По всичко личи, че хоризонтът напред е чист. Чертайте плановете си и гледайте в перспектива. Въпреки че в момента сте изключително дребнави и задълбавате до най-малките досадни детайли, вие оставяте по малко време и за мечтите си. Честичко си позволявате да мечтаете и да споделяте бляновете си на глас с най-близките хора. През тази седмица сте романтични, идеалистични и положително настроени.

ТЕЛЕЦ

Положителна седмица

Вие сте малко по-напрегнати от друг път, но това е характерна особеност не само за тази седмица, а и за целия месец март. За щастие той вече свършва и съвсем скоро ще се озовете отново на полето на доброто настроение. Седмицата ви носи подем не само в службата, а и в любовта. Новолунието в съседния ви знак Овен е време да преодолеете своите вътрешни страхове и да ги трансформирате в свои плюсове. Интуицията ви е силна и е добре да й се доверявате. Можете да започнете посещение на курс по духовни практики. Посещението при психолог също ще ви се отрази добре.

БЛИЗНАЦИ

Насладете се на седмицата

Изживявате се като перфекционисти и кариеристи. На път сте да си набележите нови цели, които ще гоните през идните дни. Не само в службата, а и в любовта ви чака подем, поднесен и от новолунието в понеделник срещу вторник. Това астрологично събитие ви помага да подобрите социалния си живот и да смените средата си, ако се нуждаете от подобен тип промяна. Насладете се на седмица, богата с приятелски срещи и разговори на приятни теми. Разхождайте се, от понеделник светлата част на деня е още повече.

РАК

Лишения, но за добро

През тази седмица ще се освободите от много тежки мисли, защото от сега нататък ще гледате по-позитивно на живота и на всичко ставащо около вас. В професионален аспект е хубаво да сте по-самостоятелни. Ако разчитате на някого или ако зависите от някого, това ще ви донесе само излишни забавяния и евентуално – пропуснати ползи. В любовен аспект използвайте по-малко думичката „пари”, защото тя е в основата на конфликтите ви с половинката. Ще се справите с финансовите си проблеми чрез малко повече пестеливост и малки лишения, които са за ваше добро.

ЛЪВ

Допълнителни пари

Картинката и при представителите на знака Лъв става все по-добра, въпреки че мнозина са доста напрегнати, защото в последно време станаха център на вниманието и всички събития се завъртяха около тях. Колкото и ласкателно да е, това си е отговорност и напрежение. От тази седмица това напрежение малко по малко ще започне да се разпуска. Идват нови възможности, нови шансове и перспективи. Добрата новина при вас е, че ще оправите един борч – заем към приятел или към лихвари. Мобилизирайте се, през тази седмица ще бъдете активни, можете дори да изкарате допълнителни пари.

ДЕВА

Време за ново начало

Попадате в силен и ползотворен период. Очакват ви прекрасни контакти, срещи на високо равнище. Длъжни сте да се представите по възможно най-добрия начин по време на тях. В любовен аспект също ви чака благотворно развитие. Венера ще ви помогне да внесете хармония и в личните си взаимоотношения, а Меркурий е причината да внесете ред във финансовите дела. Не се притеснявайте да си поискате по-висока заплата. Някои ще си намерят нова работа. Новолуние е, време е за ново начало.

ВЕЗНИ

Финансов успех

И за вас предстои една прекрасна седмица. Очаква ви финансов успех. Някои ще получат забавени приходи, а за други приходите ще бъдат предизвикани от подписването на нов трудов, граждански договор или договор за изпълнение на проект. Нека целите ви са по-големи от досегашните. Заложете на амбициите си. Малко по малко ще разтворите вратите на успеха си. Добрата новина в хороскопа ви е, че без много усилия ще разрушите досадни догми в семейството си, което е предпоставка за отпадането и на много проблеми в отношенията ви там.

СКОРПИОН

Вървите напред

Широк обхват от приключения и рискове е залегнал за скорпионите в следващите седем дни. Те също ще се чувстват много добре през тази седмица. Очакват ги благоприятни моменти, чувствени нощи и сутрини, в които ранното ставане ще бъде почти невъзможно. Последното е продиктувано и от умората, натрупана зимата, а и от промяната в часовото време. През тази седмица най-важното е да проумеете, че можете да вървите напред единствено, като приемете новото и не гледате към старото. Ако сте ретроградни и лежите на сигурните си позиции, не бива да очаквате развитие в следващите месеци.

СТРЕЛЕЦ

Скачайте в дълбокото

Прекрасни перспективи се изправят и пред вас в тази седмица. Промени, новини, алтернативи и шансове – това са основните опорни точки в хороскопа ви. Разбира се, за да се развие докрай добрата прогноза, е нужно да рискувате. Мнозина няма да се осмелят и поради тази причина ще изживеят седмицата спокойно, без грижи, но и без особени успехи. Другите обаче, които предстои да направят риск, да скочат в непознати води, ще триумфират съвсем скоро. Колега ще ви подаде ръка, за да не сте сами в това начинание. Мнозина ще подпишат договор за партньорство в деня на новолунието, 28 март.

КОЗИРОГ

Преодолейте умората

Вие също ще се чувствате прекрасно през този период, въпреки че някои от дните ще ви минават толкова бързо, че едвам ще ги усещате. Ежедневието ви добива онзи вид, в който сте се заели с много ангажименти и вършите всичко паралелно. Добрата новина е, че този път ще ви остава повече време за семейството и личния живот – ако самите вие го желаете. Обръщайте повече внимание на разходките с близките в увеличаващите се светли мигове от деня. Преодолейте пролетната умора чрез тичане рано сутрин в парка, здравословно хранене и повече физическа активност.

ВОДОЛЕЙ

Не се товарете психически

Очаква ви една доста благоприятна седмица. Не само в работен план, а и в личен късметът ще бъде с вас. Добрата новина е, че през този период ще намерите разрешение на един финансов проблем, който ви тревожеше от дълго време насам. Въпреки добрите шансове, бъдете малко по-пестеливи, за да не си докарате допълнителни грижи. На работното място периодът е благоприятен за ретроспекция и осъзнаване на грешките, но също така и за творчески занимания, както и за занимания, които вършите с удоволствие и радост. Не се товарете с нищо, което ви прави психически уязвими.

РИБИ

В крепко здраве

През тази седмица се мобилизирате и това ви носи много успехи и желани промени. Можете да осъществите наскоро хрумнали идеи. Бъдете активни и не се оставяйте на течението в нито един ден от периода. Въпреки пролетната умора и промяната на часовото време, вашето здравословно състояние остава устойчиво. Ако се чувствате неразположени, то неминуемо можете да оздравеете и чрез природни методи. На работното място се съсредоточете в разрешаването на комуникационен проблем. Ще си изясните взаимоотношенията с колеги. В личен план ви чака подем. През уикенда разполагате с шанса да се влюбите.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

24 март. Вие, които сте родени днес, се радвате на благоприятни вибрации, ако сте избрали да вървите по пътя на частния или семейния бизнес. Само трябва да се съобразите с едно съдбовно изискване – не превръщайте парите в своя единствена цел. Направите ли го – ще се сгромолите и ще загубите всичко, градено до момента. Важно за вас е и да създадете дом и стабилно семейство. Да натрупате благата, с които да се грижите за своите най-близки хора, но и да не ги лишавате от своята подкрепа, обич и присъствие

След досадната емоционална година, от която излизате, сега ще навлезете в много дългоочаквана година на ново и успешно начало. Гледайте напред, защото ви предстоят доста позитивни неща. Бъдете активни и сменете всяка част от живота си, от която недоволствахте досега. Ще имате възможности и перспективи. Планирайте следващите девет години и се заемете с нещо, чието начало да положите още днес.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния мускул, предизвиквани от претоварване или емоционална нестабилност.

25 март. Родили сте се с цялата мъдрост, която сте натрупали в своето минало и сте орисани да страдате в първите си години от живота, защото семейството, близките, приятелите и обществото ви разбират погрешно, трудно и абстрактно, а вие така и не можете да намерите средата, в която да се чувствате себе си. Извличате поука от всяко свое страдание и в крайна сметка, когато напреднете в годините, рано или късно живеете добре. Препоръката е не към вас, а към вашите близки – да ви приемат такива, каквито сте, защото те имат, какво да научат от вашия интелект и потенциал.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, а това означава, че няма как да упорствате срещу желанията на Съдбата. Не ви остава нищо друго освен да се съобразите с нейните предпочитания, да се оставите на течението и да бъдете по-търпеливи. Нещата ще се случат така, както трябва и вие просто ще сте участник в целия този процес.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

26 март. Родени на 26 март, сами сте си избрали кармична разплата за този живот. В това няма нищо страшно, нормално е да се разплащате за допуснати грешки в някое от миналите си прераждания. Ето откъде идват някои досадни трудности по пътя ви, често забавяне в материалното ви развитие, онази синусоида в живота ви – ту на върха, ту долу. Като цяло все се налага да положите повечко труд от други хора, за да постигнете целите си. От друга страна, вие сте много целенасочени и упорити, въпреки че сте Овни. Вашата цел е постигане на сигурна материална стабилност и финансова независимост. Имайте предвид, че и това ще се случи доста бавно, постепенно и с усилия. Важно предупреждение към вас е да не започвате съдружие с когото и да е било, защото в едни колективни отношения ще сте губещата страна. Работете еднолично. В личен план любовта ще закъснее в живота си, но това не бива да ви обезпокоява.

Навлизате в една прекрасна година на нови и свежи контакти, които ще ви обогатят и духовно, и емоционално. Това ще е най-щастливата ви година, сравнена с изминалите девет. Направете нещата, които желаете. Настроението с всеки изминал ден ще е все по-добро и по-добро.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *