10 четения

Трайчо Трайков, лидер на „Нова република“: „Вярвам на тези 230 000 горди и смели хора, които ме подкрепиха в президентската кампания, че сега са с мен за „Нова република“

„ВЕЛИКОТЪРНОВЦИ СТЕ ГОРДИ ХОРА И АЗ СЪМ ЩАСТЛИВ ДА ВИ ПОЗДРАВЯ С ПРАЗНИКА НА СТАРАТА СТОЛИЦА, който е свързан с подвизите на българските царе за защита на България. Днес времената са такива, че „Нова република“ може и защитава хората на малкия и средния бизнес, може да защити достойнството и интересите на България в Европа и извън нея.“

Това каза в болярския град съпредседателят на „Нова република“ Трайчо Трайков, който заедно с Мартин Димитров и кандидатите за народни представители от областта Цветан Цветанов, Йордан Байчев, Виолета Белчева, Кремена Енчева, Красимир Кръстев и Елена Чамуркова се разходи из улиците на старата столица. Трайков стисна ръцете на десетки хора, като отговори на много въпроси. Той бе категоричен, че подрепата за „Нова република“ расте устремно и единствената дясна алтернатива ще има своя парламентарна група в следващото Народно събрание, за да отстоява смелата си програма. По думите му, идеите на републиканците в областта на икономиката, образованието, здравеопазването, културата, социалната сфера намират все повече привърженици.

„ВЯРВАМ НА ТЕЗИ СМЕЛИ И ГОРДИ 230 000 ДУШИ, КОИТО МЕ ПОДКРЕПИХА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ. Те знаят, че изборът им сега е за „Нова република“, защото тя може да защити България в един несигурен свят, където трябва да отстояваме интересите и достойнството си както от източни диктатори, така и от хора вътре в страната ни, които гледат към миналото“, коментира още Трайчо Трайков. На въпросите на търновци той подчерта, че в „Нова република“ са личности и партии, които през годините са доказали на какви позиции стоят и на какво са готови, за да отстояват интересите на избирателите, дори и с цената на оставки и напускане на властта.

„Убеден съм, че привържениците на партии като СДС и БЗНС не могат сега да разберат защо в момента лидерите им са тези, които в миналия парламент бяха заедно с Бареков, а в още по-предишния – с БСП“, коментира във Велико Търново Трайчо Трайков и призова болярите за категорична подкрепа с номер 4 в интегралната бюлетина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!