10 четения

Цветан Цветанов: „АМ „Хемус” и високоскоростният път Русе – Свиленград ще направят Великотърновска област още по-привлекателна за инвеститорите“

Дайте ни възможност да продължим да градим България и регионите, като ни подкрепите с номер 11 в изборната бюлетина в неделя, защото ГЕРБ има дългосрочна визия и управленска програма, която гарантира развитието на страната. Това каза водачът на листата на ГЕРБ – Велико Търново, и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с работници и служители на предприятието за производство на захарни изделия в град Лясковец.

Цветанов заяви, че държавата се нуждае от стабилност. Той коментира, че от многобройните си срещи в страната е видял, че работодателите са изключително притеснени от нестабилната ситуация. „Нашите опоненти говорят за държавна намеса в банките и опрощаване на лихви, за промяна в добре работещата данъчна система. Това лишава фирмите от прогнозируемостта, която им е необходима”, допълни Цветан Цветанов. Пред ръководството и работниците в предприятието той представи реалните решения, които ГЕРБ предлага в секторните политики, мерките за справяне с демографската криза, мерките за повишаване доходите на хората.

Водачът на великотърновската листа изтъкна важния приоритет на ГЕРБ, свързан с региона – довършването на приближеното до Велико Търново трасе на автомагистрала „Хемус“ и високоскоростния път Русе – Свиленград, за който за пръв път са предприети реални действия и има идеен проект. По думите на Цветанов Великотърновска област ще продължи да просперира благодарение на този инфраструктурен проект. „Заедно и с отдаденото на концесия летище Горна Оряховица и жп транспорта регионът ще стане още по-привлекателно място за инвестиции“, добави Цветан Цветанов.

Управителят на фирмата и бивш международен футболен рефер Ичко Лозев бе категоричен, че данъчните промени, за които говорят опонентите на ГЕРБ, ще ощетят работниците. Лозев се обърна към Цветанов с думите: „Очевидно е, че имате визия за бъдещото и конкретни управленски решения, защото в тази кампания запазихте достойнство и не влязохте в негативния тон, а говорехте конкретно”.

2 коментара за “Цветан Цветанов: „АМ „Хемус” и високоскоростният път Русе – Свиленград ще направят Великотърновска област още по-привлекателна за инвеститорите“

 • 23.03.2017 в 11:03
  Permalink

  Тия пътища ги слушаме от сума ти и години, айде вземете ги направете накрая де !!!

  Отговор
  • 23.03.2017 в 13:02
   Permalink

   от над 7 години, ако трябва да сме точни. А то нито проект, нито финансиране, нито нищо, до 2020 няма да видим началото

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!