Ясновидката Веска Ковачева от Джулюница: „Четири партии ще влязат в новия парламент, петата е под въпрос“

БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД СЕРИОЗЕН ИЗБОР, КОЙТО ЩЕ ДАДЕ ЕДНО НОВО НАЧАЛО ЗА РОДИНАТА. Първо България избра правилния президент. Този мъж няма да се поддаде на ничии настроения и ще се стреми да е от полза на родината си. До лятото ще успее да спечели обичта и на тези, които не му се довериха. Първата му година ще е много трудна, но неговият такт и дипломатичност ще му помогнат да излезе от много трудни ситуации. Ще съумее да стабилизира отношенията ни със страни, с които все още не са напълно изяснени.

Изборите са на кантар. Двете силни партии – ГЕРБ и БСП, са водещи и ще останат такива до последно, но разликата в изборните резултати между тях ще е много малка. Общо четири партии ще влязат в новия парламент, петата е под въпрос. В него ще влязат много млади хора, което ще даде път на нови по-различни виждания. Хората искат нещо различно и то наистина ще дойде, макар и по-бавно. В България ще настъпи промяна, като този процес ще доведе до много дебати и промяна на някои закони. Измъченият български народ ще започне да усеща, че нещо наистина се променя и излизаме от дъното. Много хора, които напуснаха родината, ще се завърнат в България и това ще се отрази положително на страната. Във Великотърновска област ще има нови инвестиции, което ще съживи региона.

НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ Е КОАЛИЦИОННО И ЩЕ СЕ ВСЛУШВА В ИСКАНИЯТА НА ХОРАТА. Новият премиер няма да е жена, а ще е млад мъж, хубав и усмихнат. Отново ще има протести, но те ще са по-малко и частични, а не така масови, както предходните години. Хората ще прогледнат и ще потърсят отговори от тези, за които са гласували. Догодина пак ще има избори. Но нека хората да са спокойни, няма да има природни катаклизми в България, очакват ни само по-обилни дъждове и горещо лято.

Едно е важно да се знае, трябва да сме горди, че носим името българи. Това ще ни направи по-силни, защото ние наистина сме богоизбран народ и макар и потиснати, трябва да помним думите на нашия спасител Исус Христос – „Блажени кротките, защото те ще наследят земята. Блажени миротворците, защото те ще се нарекат синове Божии. Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога“. Затова нека в този ден на избори всеки да попита сърцето си и да помисли не само за себе си, а за общото благо, за да я има нашата България.

Записа: Весела БАЙЧЕВА

One thought on “Ясновидката Веска Ковачева от Джулюница: „Четири партии ще влязат в новия парламент, петата е под въпрос“

 • 28.03.2017 в 9:37
  Permalink

  Двете силни партии – ГЕРБ и БСП, са водещи и ще останат такива до последно, но разликата в изборните резултати между тях ще е много малка – ами не е много малка.

  Общо четири партии ще влязат в новия парламент, петата е под въпрос. Това приемам, че е познато, т.к. петата е с малко над 4%.

  Новият премиер няма да е жена, а ще е млад мъж, хубав и усмихнат – хайде да видим, да не се окаже, че 57 годишните мъже са млади.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *