66 четения

„Възраждане“ е движение на млади хора, омерзени от политическия цирк

7 въпроса и 7 отговора защо трябва да гласуваме с бюлетина N 14

Защо трябва да гласуваме за ,,Възраждане“ с бюлетина номер 14

„ВЪЗРАЖДАНЕ“ НЕ Е ПАРТИЯ, ТОВА Е ПО-ТОЧНО ДВИЖЕНИЕ НА МЛАДИ ХОРА, ОМЕРЗЕНИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЦИРК ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ. Омерзени от факта, че политиците не се интересуват от мнението на хората. Омерзени от начина, по който се води политиката в България както към собствения й народ, така също и външната й политика. Хората от движението решиха да участват на тези избори в последният момент и всеки ден стават все по-популярни и известни сред хората. На въпроса какво ще се промени, гласувайки с номер 14, хората ще видят, че в политиката на България могат и ще участват различни, честни и достойни хора с визия и знания как да подобрят преди всичко живота на обикновения човек в България.

КАК ТОЧНО ЩЕ ПРОМЕНИТЕ НЕЩАТА В ПОЛЗА НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК?

В програмата на ,,Възраждане,, има няколко точки, които ще спестят хиляди левове годишно на обикновения човек, като премахване на ДДС на лекарства, премахване на таксите за личен лекар и доплащането в болниците. Пълна ревизия на имуществото на депутати, магистрати, политици и държавни чиновници. Също така и премахване на партийната субсидия на партиите, нещо с което до този момент политическите партии са ограбили обикновения човек с около 500 милиона лева. Ние настояваме заплатата на народния представител да е равна на средната за страната и да се премахнат всички допълнителни пари за депутатите. Охрана и служебни коли от НСО да ползват само президентът, премиерът и председателят на Народното събрание.

КОИ СА ХОРАТА ВЪВ ,,ВЪЗРАЖДАНЕ“, ПОСТИГАЛИ ЛИ СА НЕЩО ДОСЕГА СЪС СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО?

В листите на движение ,,Възраждане“ се открояват личности като доц. Минчо Христов, Стела Банкова, Костадин Костадинов, Бойко Никифоров, Пламен Пасков, Христо Куфов, Бойко Младенов, Николай Дренчев, все хора, познати със своята непримиримост към неправдата на системата. Примерно Минчо Христов и Стела Банкова са хората, които доказаха преди време, че само двама човека въпреки всичко и всички могат да променят нещо. Те махнаха таксата електромер на ЕРП-тата за частните абонати преди десет години. Досега всяко домакинство заради тях е спестило около 1200 лева. Стела Банкова е единственият български депутат, гласувал против затварянето на блоковете на АЕЦ ,,Козлодуй“. Стела Банкова е жената, която хвърли 13-ата си заплата от трибуната на парламента в знак на протест срещу това. Минчо Христов е все още единственият човек, който е бил в българския парламент, ходил всеки ден на работа с градския транспорт и с колело. Костадин Костадинов е човекът, написал учебника по родинознание, който в днешни дни се приема като делото на Отец Паисий в началото на Възраждането на България.

КАКВА Е ВАШАТА ЦЕЛ В ПОЛИТИКАТА?

Преди всичко да има България и българи и след 15 години, защото към ден-днешен благодарение на всички, които се упражняваха да управляват България, тя умира. В българските села няма хора, в българските училища няма българчета. Преди всичко ние трябва да се върнем към корена – българското село с неговото земеделие и животновъдство, трябва да възродим българското огнище на просвета – читалището. Трябва да дадем шанс на обикновения човек да се развива. В програмата на ,,Възраждане“ тези неща са заложени точка по точка. И влизайки в парламента, още от първия ден ще бъдат започнати действия.

БИХТЕ ЛИ СЕ КОАЛИРАЛИ С НЯКОГО СЛЕД ИЗБОРИТЕ?

С предателите и убийците на България няма как да се коалираме, те са за затвор и присъди всички. С хората, които за 27 години изгониха и унищожиха семействата в България, няма как да се коалираме. Да разделиш майки от деца, да караш бащи да гледат как децата им растат по скайп, няма как да се коалираме – напротив, всички те са за затвор до един без значение в коя политическа партия са се скрили към ден-днешен.

ПОДКРЕПЯХТЕ ЛИ РЕФЕРЕНДУМА, КОЙТО БЕШЕ ИНИЦИИРАН ОТ МНОГО ХОРА?

Да, и към днешния ден въпросите от референдума са точки от нашата програма, включително и въпросът за намаляване броя на депутатите поне н половина. Даваме за пример Холандия, с имащите право на глас там около 17 милиона граждани парламентът им е със 150 депутати.

ЗАЩО ХОРАТА ДА ГЛАСУВАТ С НОМЕР 14 В НЕДЕЛЯ?

Защото в политиката на България трябва да има честни и достойни хора, доказали през годините, че не властта, славата, парите или личните интереси са важни за тях. Хора, за които България е родина, отечество и са готови, подкрепени от много хора, първо да раздадат възмездието на крадците и грабителите и да направят България просперираща държава с идеал!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!