10 четения

Иван Иванов, водач на листата на „Нова република“ в областта: „Работих със страст и отговорност в предишния мандат за всеки свой избирател и не предадох надеждите и очакванията ви”

Уважаеми съграждани и граждани на Великотърновска област!

Обръщам се към вас, защото идва време за избор. Всъщност всеки ден правим някакъв избор. Личен лекар, училище за децата, полезна храна, дрехи, телевизионен канал, пейка, на която да седнем с приятели… Какво ли не. Сега ни предстои да изберем нашите народни представители. Хора, които сигурно последните десетилетия много са ви разочаровали, но и някои от тях са ви дали повод за оптимизъм и смисъл. Дълбоко вярвам, че съм от вторите. Работих със страст и отговорност в предишния мандат за всеки свой избирател и не предадох надеждите и очакванията му. Повярвайте ми, всеки един избор има значение. От тези парламентарни избори зависи дали реално ще се очистим от крадците и душманите на прехода, или ще оставим техните приятели и наследници да продължат с източването на силите на България. И с мачкането и обезверяването на нормалните граждани и честния бизнес.

Аз съм в „Нова република“, защото съм убеден, че България ще има силна и обединена десница! Десница, която няма да прави компромис със стремежа ни към европейска България, с борбата с корупцията, със съдебната реформа, с рекета върху малкия и средния бизнес. За да не ни управляват комунисти, популисти и политически ментета, нека тръгнем заедно към „Нова република“. „Нова република“ е истинското дясно, представител на всички сини хора в България, единствената алтернатива на ГЕРБ вдясно, спирачка пред поредната крадлива коалиция, която се „пече“ в момента.

Уважаеми приятели, всяка стъпка по пътя си вървях, като се доказвах с работата си, но никога не направих компромис с десните си убеждения и с ценността да живея свободно и отговорно. „Само когато загубим всичко, сме свободни да направим каквото и да е“, казва мъдрецът. Трябва ли да загубим България, за да преоткрием възрожденския си порив за свобода и достойнство?!

Уважаеми избиратели, ако мислите, че на Великотърновска област е нужен свободен и силен народен представител, и получа доверието ви, за мен ще бъде чест да работя за вас. Затова гласувайте с номер 4 за листата на „Нова република“, за да възродим независимия дух на българите.

Да живее България!

С уважение,

Иван К. Иванов – водач на листата на „Нова република“ за IV МИР Велико Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!