7 четения

„Нова република” закри кампанията със засаждане на първите 4 от общо сто дръвчета

„Нова република” закри кампанията си със засаждането на сто дръвчета във Велико Търново. Първите 4 брезички бяха засадени зад сградата на общината, в паркчето на ъгъла на ул. „Зеленка” и „Белчеви”, от кандидатите от листата на IV МИР – В. Търново, с водач Иван Иванов. На мястото по проекта за водния цикъл са отсечени немалко дървета и от „Нова република” заявиха, че показват на общината как все пак някой трябва да облагородява.

„Символично е, защото тук пуска корени автентичното дясно, а не дясното, което предлага политически иновации и мимикрия. 4 дръвчета, какъвто е номерът на „Нова република“, призоваваме гражданите да си отварят очите на четири, да се обадят на четирима свои приятели и колеги и да ги призоват да гласуват за нас. 4 дръвчета са, защото ние тръгваме от 4% и вярваме, че скоро ще стигнем стоте, затова сме предвидили сто дръвчета. Надявам се в близко бъдеще да имаме възможността да управляваме държавата”, коментира водачът на листата на „Нова република“ Иван Иванов.

Освен брези дръвчетата са още от няколко вида дъб, тис и рошков. Останалите 96 дръвчета ще бъдат засадени съобразно дендрологичния план на общината в парк „Света гора”.

„Ние садим, а другите секат. Тук пускаме корените на съдебната реформа, на възможността малкият и средният бизнес да реализират свободно своята инициатива. Ние садим антимонополно законодателство, засаждаме възрожденския и републиканския дух на търновци. Инициативата ни реферира и към част от нашата програма – ние искаме да възстановим зачитането на българската природа, предлагаме петгодишен мораториум върху сечта на горите. Смятаме, че това е инициатива, която ще зарази десните хора и капка по капка, дърво по дърво ще възстановим демокрацията и европейското битуване на българите”, каза Иван Иванов.

„По време на тази кампания аз виждах как всеки четвърти от хората говори с езика на „Нова република“ – за съдебна реформа, за борба с корупцията, за децентрализация, за протекция и развитие на малкия бизнес“, заяви Елена Чамуркова. „Затова призовавам гражданите от областта да ни подкрепят с N 4, да инвестират доверие в политиците от „Нова република“, защото това са хора със собствена достойна политическа физиономия и нямат нищо общо с колегите от фалшивата десница, които са готови на всяка цена да влязат във властта, да захлебват от нея, но не и да работят за интересите на избирателите.

Десните трябва да знаят, че ако гласуват за „Реформаторския блок“, гласуват за ГЕРБ, а истинският глас за дясно представителство в парламента е за „Нова република“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!