27 четения

Общински съветник от Елена пребил конкурент в бизнеса пред кметството

Полиция и прокуратура в Елена разследват скандален побой пред общината, който се е разиграл пред очевидци във вторник. Общински съветник набил свой конкурент в бизнес с организиране на шофьорски курсове в града. Скандалът избухнал заради клиенти, а грозната сцена завършила с настаняване в болница на Р. М. Сред общинските съветници в балканското градче с шофьорски курсове се занимава Йордан Кисьов от ГЕРБ и според запознати той е извършител на побоя. Пребитият мъж бил в търновската болница, но все още не е подал жалба за нападението. Полицията се била самосезирала от граждани. По случая сега била образувана преписка и се разпитвали свидетели. Официална информация по този случай обаче няма.

Н. ГЕОРГИЕВА

7 коментара за “Общински съветник от Елена пребил конкурент в бизнеса пред кметството

 • 24.03.2017 в 21:46
  Permalink

  Едни интелигентни и разумни реакции на каймакът начело на държавата

  Отговор
 • 25.03.2017 в 10:23
  Permalink

  само че боя е вътре в общината а не отвън

  Отговор
 • 26.03.2017 в 11:19
  Permalink

  Познавам въпросния извършител на побоя – Кисьов – инструктор и общински съветник. Думите ми не стигат да опиша тази сган – с липса на какъвто и да е било интелект, липса на възпитание, всичко това за сметка на огромна алчност, агресия и мерзавост. Знам и пострадалия – нормален, обикновен човек, определено неагресивен и уравновесен.
  Дано да бъдат предприети мерки срещу този човек, който дебне и причаква жертвата си, нанася побой и праща човека в болница… БЕЗУМИЕ. До кога МАЛОУМЩИНАТА и АГРЕСИЯТА ще е повод обикновени и нормални хора да бъдат бити, убивани и прочие? Силно се надявам, че този човек ще си получи заслуженото.

  Отговор
 • 26.03.2017 в 16:29
  Permalink

  Полицията пак мълчи ,а статията е забутана .Защо ли ?!!!!!

  Отговор
 • 27.03.2017 в 11:10
  Permalink

  А за тези, които не знаят -всъщност поводът на боя е лакомията на този общ. съветник да е монополист в бизнеса си.

  Отговор
 • 28.03.2017 в 18:54
  Permalink

  Ами счупете му краката на този Кисьов пък после да упражнява професията си с ръце. Общински съветник, оле мале – пази боже от такива са вземат решения.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!