Новини

Разкриха зверско убийство на 39-годишен от Козаревец

Близо година след зверски побой до смърт на гарата в Горна Оряховица прокуратурата е задържала за 72 часа извършителя на злодеянието. 48-годишният Красен З. от кв. Калтинец се е сдобил с обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост. Екшънът се разиграва на 21 май 2016 г. Пламен от Козаревец бил на гарата в Горна Оряховица, където бил нападнат без причина от Красен. Двамата се познавали бегло и повод за свадата нямало. Въпреки това 48-годишният мъж умишлено нанесъл удари с ръка и крак в областта на главата на Пламен и след това го оставил в локва кръв и си тръгнал. 39-годишният пребит мъж успял да се добере до покрив в района на гарата, където припаднал. Едва часове по-късно тялото в локва кръв било забелязано от местни жители, които се обадили на тел. 112.

Обезобразеният бил закаран в болница, където му била направена животоспасяваща операция, но след известно време той починал от раните си. По разследването била назначена тройна съдебно-медицинска експертиза, която се проточила няколко месеца. Заради това Красен З. е арестуван и обвинен едва сега. Странното обаче е, че хем е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост, хем пребил човека с ръце и крака умишлено. Самият Пламен пък тогава бил изпаднал в депресия и рядко се прибирал вкъщи, а близките му не го търсили.

Нели СУКОВА

2 thoughts on “Разкриха зверско убийство на 39-годишен от Козаревец

  • Потресаващо дивашка новина.Предпочитам да живея сто години назад. Едва ли някой се трогва от такива новини, просто нямам думи от това оскотяване.Държава на бизнесмените в анцунг.

    Отговор
    • Кое е потресаващото-че се съобщава след година или че е хем “непредпазливост”, хем” умишлено ” !

      Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *