Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Дневен хороскоп. Прогноза за 28 март, вторник

Луната е в Овен. Фаза – новолуние, което настъпва в 5.57 часа. Лунният ден преминава от 29-и в 1-ви в 5.57 часа и от 1-ви във 2-ри в 7.39 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Ваденето на зъб протича с усложнения. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите и епилация с топла коламаска заради фазата на Луната. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако приемате животински храни, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна за днес. Лунната диета стартира точно в 5.57 часа сутринта и трае до утре в същия час. Денят е благоприятен за стартиране на дългосрочна диета или дългосрочен хранителен режим.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 20.18 часа.

Нумерологичен хороскоп: Прибързаността е забранена, защото поражда ситуации на напрежение. Успокойте топката. Не бягайте пред вятъра и ще видите как светът разкрива своята благоприятна страна.

Звездни аспекти за деня: Луната е в Овен, а фазата й е новолуние. Липсата на енергия ни прави импулсивни и често недоволни от всичко случващо се наоколо. Денят е благоприятен за промяна, за ново начало и стартиране на всякакви нови инициативи.

ОВЕН

Ново начало

Във вторник сте емоционални и конфликтни. Липсва ви енергия и не сте толкова дееспособни, колкото ви се иска. Ангажирате всички със своите собствени задачи, като молите за помощ. Време е за промяна и поставяне на ново начало. Дошло е времето да тръгнете по нов път. Колкото и да изпитвате страх от нещо подобно, моментът е подходящ.

ТЕЛЕЦ

Работите тихо

Днес се чувствате прекрасно. Вършите своята собствена работа и не давате на никого да разбере какво точно майсторите. Имате нужда да бъдете оставени насаме със себе си. Избягвайте разговорите. В дните около днешния преживявате вътрешна трансформация. Съвсем скоро ще бъдете готови с едно важно житейско решение, на верен път сте.

БЛИЗНАЦИ

Променяте живота си

Стартирате деня в добро настроение, въпреки че усещате известна умора. Хапвайте повече плодове и пийте прясно изцедени фрешове за енергия и тонус. Спортувайте, ако имате време. Това ще ви се отрази добре. Предстои ви активен ден, в който можете да промените голяма част от живота си, стига да искате. Имате шансове, възползвайте се от тях.

РАК

На кръстопът

Днешният ден ще дойде с предложения и готови шансове за действие при вас. Ще се убедите, че вторник е благоприятен ден и ви поставя в ситуация на избор на работното място. Напът сте да поставите ново начало или да поемете по избрана от вас нова посока. Новолунието ви дава благоприятни шансове, извеждайки ви на житейски кръстопът.

ЛЪВ

Ползотворен труд

Време е да промените нещо около себе си. От една страна, това може да бъде средата на живот, за да се избавите от недоброжелателите. От друга – да смените начина си на живот. При всички представители днес се засажда семето на една голяма промяна, която ще покълне тази пролет и ще направи годината ви по-различна. Трудът ви ще бъде възнаграден.

ДЕВА

С мисъл за финансите

Време е да се отдадете на своите планове. Във вторник ви липсва жизнена енергия и затова не се захващате с нищо сериозно. Денят е благоприятен да обърнете внимание на финансовото си състояние. Ако осъзнавате нужда от пари, можете да помислите за смяна на работата или поемането на допълнителна такава до месец. Огледайте се за възможни варианти.

ВЕЗНИ

Не се намесвайте

Във вторник сте решени да се проявите като балансиращи Везни – да оберете плюсовете и минусите, да хармонизирате взаимоотношенията. Често обаче отстрани изглеждате като натрапници, които се намесват в чуждите връзки със съвети и констатации. Може да си мислите, че го правите за добро, но всъщност не е така. Въздържайте се за момента.

СКОРПИОН

Липсва ви енергия

Предстои ви доста нервен и напрегнат ден. От една страна, звездите изискват от вас да бъдете активни и бързо да се справяте с всички належащи ангажименти, които са ви дошли до главата сега. От друга страна обаче, заради новолунието ви липсват сили и енергия, а и промяната на часовото време все още ви причинява дискомфорт. Скоро това ще отшуми.

СТРЕЛЕЦ

Стартирате дейност

Във вторник настроението ви е добро. Очаквате един от най-благоприятните си дни не само за тази седмица, а и за месеца. Причината е новолунието, което при вас носи полъха на нещо ново. Можете да стартирате дейност или да започнете нещо начисто. Очаква ви успех и в сферата на любовта. Радвайте се на този ден, вечерта ще бъде изпълнена с емоции.

КОЗИРОГ

Не рискувайте

Време е да сверите часовниците си с времето, в което живеете. Да се върнете към традициите и корените си, за да почерпите опит от тях. Новолунието в Овен е причина да бъдете малко по-консервативни днес, въпреки че ви примамват доста шансове за ново начало. Не предприемайте рискове. Могат да се окажат измамни. Заложете на сигурното.

ВОДОЛЕЙ

Резервирайте почивка

Въпреки че днес сте отворени към нови запознанства и контакти, бъдете внимателни. Овладейте емоциите. Имате нужда да пресеете приятелския си кръг и лека-полека да загърбите онези, които са с вас поради користни причини. Днес можете да резервирате лятната си почивка. Моментът е подходящ за това. Денят ви е лек и успешен във всички сфери.

РИБИ

Важна стъпка

Въпреки липсата на сили и енергия заради новолунието вие няма да се отпуснете и ще противодействате на желанието за ленивост. Обърнете внимание на финансовото си състояние. Можете да подобрите доходите си неколкократно, ако предприемете една важна стъпка точно сега. Времето е подходящо за ново начало. Възползвайте се.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Решителни и понякога прекалено прибързани, гребете от живота си с пълни шепи. Сякаш утре настъпва краят на света, все гледате да свършите и изживеете всичко за един ден, който е днес. Упорити и вироглави като всички Овни, все си патите от това, че каквото си навиете на пръста, го правите. Не слушате съвети, а за собствените си грешки имате навика да обвинявате другите. Въпреки всичко казано дотук в гърдите ви тупти едно истинско сърце, което умее да обича и не умее да прикрива омразата си. Във всяко едно отношение сте истински, неприкрити и без излишни маски.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща за вас, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ви ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте повече.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *