Павликенчани се държаха здраво в Ерден, но…

„Кариана“ – ОФК „Павликени“ 2:1

Без ангажираните служебно Радослав Рашков и Илиян Илиев павликенчани загубиха трудно гостуването на „Кариана“ в село Ерден.

„Доволен съм от играта ни в този мач, независимо от загубата. Започнахме много по-добре от домакините и до почивката можехме да си осигурим аванс, който да ни позволи да затворим мача. В 23-тата минута Димитър Димитров изпревари вратаря на домакините и вкара за 0:1. При този резултат Димитър Кушев и Борислав Иванов излизаха срещу вратаря на домакините, но не успяха да отбележат.

В 36-ата минута Цветомир Додуров стреля, вратарят на ерденци отклони топката в гредата и от нея тя излезе в корнер. Имам претенции за засада при изравнителния гол на домакините. Според мен Боянов засече топката поне на два метра зад отбраната ни.

В края на мача, в 81-вата минута, вратарят ни Генчо Стефанов изпусна топката при центриране и Николай Дичев я довкара за крайното 2:1“, разказа старши треньорът на павликенчани Милен Петков.

ОФК „Павликени“: Генчо Стефанов, Денчо Шапкалиев, Свилен Василев, Цветомир Додуров, Красен Славчев, Юлиян Игнатов, Калоян Калчев (88 Белослав Чешмеджиев), Йордан Йорданов, Борислав Иванов, Димитър Димитров (61 Калоян Киров), Димитър Кушев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *