Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 29 март, сряда

Луната преминава от Овен в Телец в 18.47 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-ри в 3-ти в 8.15 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на главата, главния мозък, лицето, очите и ваденето на зъби. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Направете подхранваща маска на лицето. Денят е неблагоприятен за подстригване на косите и епилация на тялото. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Ако сте спазвали лунна диета през целия вчерашен ден, то днес следва плавно захранване. Пийте повече вода и си пригответе прясно изцедени плодови сокове. Денят изисква да включите повече белтъчини в менюто си. Хапвайте леки меса, млечни продукти и яйца с гарнитура от прясна салата.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 21.30 часа.

Нумерологичен хороскоп: Време е да помислите за своя собствен комфорт. За своя свят, на който само вие сте господари. Направете така, че да се чувствате добре в кожата си. Тогава неминуемо ще бъдете възприемани по най-добрия начин и отношенията ви с хората наоколо ще са брилянтни.

Звездни аспекти за деня: Новолунието в Овен ни подкани да започнем нещо ново тази пролет. Да пристъпим към ново начало, което чакахме от дълго време. Днес е време да продължим с бързи крачки по избраната вече пътека. Луната се включва в тригона между Меркурий и Сатурн. Очаквайте добри резултати от действията си. Имате повод да сте горди със себе си и с постигнатото. Не се отпускайте, а бъдете мотивирани. Тепърва ще ви се случват хубави неща.

ОВЕН

Привлечете успеха

Страхувате се от предприемане на каквито и да било действия. Предчувствате трудности и беди. Не осъзнавате, че с мисълта си само ги привличате към себе си. По-разумно е, ако предусещате успеха си и вярвате в него, вместо да се концентрирате толкова драматично в провала. Опитайте и ще видите, че нещата се променят към по-добро.

ТЕЛЕЦ

Оглеждайте детайлите

Денят ви провокира с успехите на вашите колеги и това ви кара да се чувствате непълноценни. Не бива да се заемате с нови дела. По-добре стабилизирайте това, което работите в момента. Наблегнете на детайлите, а вечерта се постарайте малко повечко вкъщи, за да зарадвате близките. Напоследък не им отделяте нужното внимание, променете това.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден

Днес е ден, през който важни контакти, запознанства или обаждания от различни хора ще повдигат и настроението, и самочувствието ви. Бъдете по-смели в мечтите си. Информация няма да ви липсва, както и подкрепа от хора, на които се възхищавате. Като цяло денят е благоприятен и сполучлив. Радвате се на добро настроение и признание на вашия труд.

РАК

Послушайте приятелите

Важни съвети можете да получите от хора, които със сигурност са по-навътре от вас в областта, в която ви ги дават. Послушайте ги, за да си спестите разочарования. Опитайте се да не променяте света около себе си, а да се нагодите към него. Това е ключът към успеха. Любовта започва да се развива по-активно най-вече при необвързаните.

ЛЪВ

Не спорете

Днес е вашият ден, защото можете да реализирате плановете си по начин, който със сигурност ще се отрази добре на вашето положение. Въпреки всичко не се самозабравяйте. Сега не е във ваш интерес да настройвате срещу себе си хората, с които живеете и общувате. Не се инатете, а приемете тяхната гледна точка. Не влизайте в излишни спорове.

ДЕВА

Поглед в друга посока

Колкото и щастлив да ви се струва днешният ден, той носи своите предупреждения и препятствия. Те са насочени най-вече към делата, с които се занимавате и които можете всеки момент да зарежете, за да се насочите към друга, коренно различна цел. Тя ще е доста печеливша, така че се замислете как точно да я осъществите.

ВЕЗНИ

Бъдете пестеливи

Егото е погалено от приятни хора, с които се запознахте наскоро. Получавате подкрепа за намеренията си и това ви мотивира да се борите още по-ожесточено за постигане на своята кауза. Денят е изпълнен с добро настроение. Въпреки всичко пазете се от финансова нестабилност, която ви дебне по петите. Не харчете всичко, което имате, пестете повече.

СКОРПИОН

Чакате наготово

Импулсивни сте. Убедени сте в това, че възможностите трябва сами да падат в краката ви. Ето защо в много случаи ги пропускате. Вие сте тези, които трябва да търсят и оползотворяват възможности. Бъдете по-адаптивни и не пропускайте нито една среща с човек, с когото можете да имате общи интереси в бъдеще. Не чакайте наготово.

СТРЕЛЕЦ

Не се насилвайте

Днешният ден може да ви донесе доза напрежение, защото предварителните ви планове отиват на вятъра. Това обаче не бива да ви тревожи. Имайте търпение и не преставайте да бъдете оптимисти. Така и настроението ви ще бъде добро. Не се насилвайте с допълнителни дейности в службата. Свършете онова, което ви позволяват възможностите. Следващите ви дни ще бъдат по-активни.

КОЗИРОГ

Труден ден

Трудностите през днешния ден при вас са породени от множеството отговорности, които трябва да свършите в съкратен срок, и от постоянното обвинение, че лишавате близките си от внимание. Вярно е, че напоследък не ви остава време за най-приближените ви хора, но сега за вас работата е на първо място. Скоро и при вас нещата ще се променят към по-добро.

ВОДОЛЕЙ

Ръководите парада

Денят започва с благоприятни ситуации, по време на които можете да повишите своята активност и шансове за успешни инициативи. Действайте колективно, опитайте се да обедините хората около себе си в една обща цел. Сега вие контролирате нещата, вие водите парада. Възползвайте се от лидерската си позиция. Денят е подходящ за това.

РИБИ

Не разкривайте тайни

И днес можете да стреляте съвсем спокойно и с увереността, че ще улучите право в целта. Единственото предупреждение към вас е да бъдете по-дискретни спрямо контактите, които осъществявате. Не разказвайте информация, която е доверена само на вас. Не споделяйте нищо спрямо тайните на близки хора, за да не изгубите доверието им.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Въпреки че сте Овни, родени сте на 29 март и не притежавате характерния за тази зодия манталитет. Вие сте толерантни и отстъпчиви хора. Често се съобразявате с чуждото мнение и не проявявате характерния овнешки егоизъм. Причината е в датата, на която сте се родили. Тя обаче ви поставя между чука и наковалнята. Мисията ви в този живот е да се научите да отстоявате мнението си, ясно да заявявате своите желания и да се борите. Бъдете вироглави и не отстъпвайте, когато видите трудност пред себе си. Това важи както за професионалния, така и за личния ви живот.

Годината, в която навлизате, все пак ще ви научи да понасяте и монотонните моменти в живота си. Тя се свързва със стабилизацията, с края на промените и временния застой, който осигурява стабилност и заздравяване на всички позиции.

Здраве: Възможни са чести настинки. Заздравете имунната система.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *