10 четения

Обръщение на Даниел Панов, областен координатор на ПП ГЕРБ – Велико Търново

Уважаеми жители на Великотърновска област,

Благодаря на всички, които в неделя упражниха правото си на глас, защото това е демокрацията! Искрено се надявам всеки гражданин да намери своето представителство в 44-тото Народно събрание!

Благодаря на всички, които избраха да подкрепят най-голямата дясна партия ГЕРБ и така препотвърдиха единствения верен път – този на европейското развитие. Вашият глас движи България напред!

ГЕРБ е категоричният победител в община Велико Търново, а на областно ниво подкрепата за нас е осезаемо увеличена спрямо предходни парламентарни избори. В ГЕРБ знаем, че успехът и отговорността вървят ръка за ръка, затова категорично заявявам, че стоим зад всеки поет ангажимент. Ще продължим да работим отговорно, ръководени от интересите на региона и страната!

Благодаря на всички съмишленици, които и в тази кампания работиха за победата на ГЕРБ, отдавайки се на каузата за стабилна и просперираща България! Вашата помощ е безценна и заедно сме по-силни! Използвам възможността, за да изкажа благодарности и на екипите на областния и общинските предизборни щабове.

Да си пожелаем дни на предвидимост, сигурност и стабилност!

С уважение:

Даниел Панов, областен координатор на ПП ГЕРБ – Велико Търново

2 коментара за “Обръщение на Даниел Панов, областен координатор на ПП ГЕРБ – Велико Търново

 • 28.03.2017 в 17:18
  Permalink

  Честито на спечелилите. Надявам се от сега нататък да се стимулира и държи първо на Българското. Сигурност и качество на живота.. Ред и честност.

  Отговор
 • 28.03.2017 в 20:47
  Permalink

  На изборите подкрепих ГЕРБ но за съжаление загубиха във Велико Търново. Не мога да се съглася с Д.Панов че са спечелени изборите в общината при положение че няма нито един реален депутат от града, а на областно ниво БСП имат около 4000 гласа повече. От Д.Панов очаквам като човек на честта и офицер отговорно да заяви допуснатите грешки и как смята да продължи напред. Стига си е затварял очите и е заобикалял истината и проблемите. Същото се отнася и за работата му като кмет в общината.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!