65 четения

Борислав Йорданов поема най-успешната общинска фирма във Велико Търново

Досегашният експерт в отдел „Информационно-техническо обслужване“ и личен шофьор на кмета Даниел Панов поема най-успешната общинска фирма „Царевград- Търнов“. Борислав Йорданов е спечелил конкурс за позицията с разработен бизнесплан и визия за развитие на дружеството, което самият Панов ръководеше, преди да бъде избран за градоначалник. Йорданов е бил и единствен участник в процедурата, ръководена от зам.-кмета Снежана Данева-Иванова. Досега фирмата се управляваше от временен управител – София Божкова. Йорданов е възпитаник на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и е имал успешен бизнес в чужбина. Новият управител ще бъде утвърден на заседание на Общинския съвет през април. До конкурса се стигна, след като предишният управител на „Царевград Търнов“ Цветомир Бояджиев подаде оставка.

С. МАРИНОВ

9 коментара за “Борислав Йорданов поема най-успешната общинска фирма във Велико Търново

 • 03.04.2017 в 9:39
  Permalink

  ужас…..какво е това, Панов?…превърнахте града в семейна фирма. спрете се вече, дайте път на млади и образовани хора. Обеща, че идваш от „сферата на културата“, а намали бюджета за културни инициативи и построи АСАНСЬОР… ХОРА, слепи ли сте? разкарайте тези хора от общината час по-скоро.

  Отговор
 • 03.04.2017 в 13:12
  Permalink

  Имам чувството че само недоволни философи живеят в Търново. Защо не направите първо предложения и после да се оплаквате. Царев Град Търново е успешна фирма и ще се развива още.

  Отговор
 • 03.04.2017 в 13:50
  Permalink

  То в България всичко е успешно, но е пълно с черногледци, които не могат да го оценят. Аз съм от тях.

  Отговор
  • 03.04.2017 в 14:53
   Permalink

   Харесва ми иронията Ви. Да я допълня с ироничния въпрос: кой българин, развил успешен бизнес в чужбина се връща в България и се реализира като Шофьор?!?!

   Отговор
 • 03.04.2017 в 14:35
  Permalink

  Доколко е успешна общинката фирма е видно от отчетите и…
  Доколко шофьор, пък било то и на кмета пише успешни стратегии за управление и развтие на търговско дружество…. не смея да прогнозирам
  Доколко е уместно въобще шофьор на кмета, който видиш ли го водят МЛАДШИ експерт в отдел „Информационно-техническо обслужване“ да кандидаства…
  Доколко опит има въпросният човек в сферата на културата и туризма и отговаря ли въобще на изискванията….
  Доколко образованието му отговаря на изискванията /въпреки че явно са писани за него/, кога е придобито обазованието и въобще има ли опит по специалността…
  Доколко яснота и гласност беше дадена на конкурса….
  Доколко способни и опинти хора от Общинската администрация са били възпрени от кандидастване… А и не само от там…
  Доколко тези факти благоприятстват за доброто име на Общината и за усещането на обществото към начина и на работа…
  ДОТОЛКОВА, че всичко горе няма значение… щом сме решили така!!!

  Отговор
 • 03.04.2017 в 19:28
  Permalink

  Не познавам никого от тези хора, но като чета – отново виждам, че са малко свързани лица, отново личен шофьор / бодигард заема управленска длъжност – няма да се учудя ако след няколко години като изтече мандата на сегашния кмет – те си разменят местата и Търново ще си има Кмет-шофьор и компютърен специалист едновременно. през това време ще е натрупал и управленски опит.

  Отговор
 • 03.04.2017 в 20:41
  Permalink

  Ха, Ха, Ха! Какво да коментира човек на това! Напред и нагоре!

  Отговор
 • 22.04.2017 в 23:19
  Permalink

  То и в горнооряховска община не е по-различно. Шофьора на кмета назначава и уволнява, кметската рода също е настанена удобно по етажите на властта. Един е шеф на общинската охрана, друг е настанен в ЕСГРАОН, трети е шофьор, четвърти е във счетоводството. Въобще модела на ГЕРБ е един и същ, шуробаджанащина до девето коляно.

  Отговор
 • 27.04.2017 в 16:43
  Permalink

  Ами аз си спомням и като доведоха бившият военен Панов. Халхабер си нямаше от туризъм…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!