23 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 4 април, вторник

Луната е в Рак. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 8-ми в 9-и в 13,05 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стомаха, гърдите, панкреаса, черния дроб. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с храносмилането, колит, гастрит, болести на жлъчката.

Красота и външен вид: Отложете топлата коламаска и пилинга на лицето и тялото, защото може да доведат до силно раздразнение на кожата. Денят е неблагоприятен за подстригване на косите. Добре се отразяват водните процедури. Можете да направите бани с минерална вода.

Хранене и диета: Лунната диета продължава до тази вечер в 21.39 часа. Спазвате ли я, ще се освободите от до 2 килограма излишна вода от организма си и ще се детоксикирате. Ако няма да сте на диета, хапвайте умерено. Предпочитайте пълнозърнеста филийка хляб пред бяла. Включете в менюто си богато количество пресни зеленчуци. Хапвайте постно.

Цветове, носещи късмет: Червено и синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 13.05 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Нумерологичен хороскоп: Денят е труден и критичен. Съобразявайте се с чуждото мнение и не отлагайте проблемите за утре. Решете ги навреме. Избягвайте конфликтите, защото те ще ви поставят в ситуация на изолация за дълго време.

Звездни аспекти за деня: За разлика от вчера, днешният ден ни подготвя изненади. Движейки се в Рак, Луната сключва напрегнати аспекти с Уран и Плутон. Овладейте нервното напрежение и не позволявайте на малките трудности да ви извадят извън контрол. Насрочете за друг ден важните разговори, които искате да проведете днес. Ако това е невъзможно, планирайте ги в последните минути на работния ден, когато късметът ви е по-силен. Вечерта е по-приятна заради тригона на Луната с Венера. Аспектът въздейства добре на връзките и взаимоотношенията в личен план.

ОВЕН

Избягвайте разговорите

Във вторник сами си създавате конфликтите. Още сутринта палите страстите в дома и разваляте настроението на всички около себе си. Нуждаете се от контрол върху чувствата и емоциите. Избягвайте провеждането на важни разговори. Ще се провалите с гръм и трясък заради прибързаността и агресията си.

ТЕЛЕЦ

Преосмисляте доверието

Опитайте се да владеете нервите и напрежението. Усмихвайте се на всички малки и дребни обстоятелства, които в други моменти ви изкарват извън равновесие. Успокойте топката. Имате нужда да преосмислите доверието, което имате в приятелите и хората, приближени до вас.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни

Неслучайно вчера ви посъветвах да свършите колкото се може повече работа. Сами се досещате, че днес прогнозата е съвсем различна. Ако можете, вършете по-скоро рутинните си ангажименти. Не предприемайте никакви задачи, които имат финансов характер. Избягвайте да подписвате договори, защото ще са неблагоприятни за вас.

РАК

Емоционални сте

В желанието си да се изявите и хората да ви обърнат внимание, вие изменяте така поведението си, че често правите лошо впечатление. Емоционални сте и няма как да скриете напрежението си. То е изписано върху лицето ви. По-скоро поработете върху справянето с него, отколкото върху прикриването му.

ЛЪВ

Починете си добре

И днес никой не бива да разбира за онова, което се върти в главите ви. Не споделяйте плановете си. На работното място се заемете единствено с ангажиментите, които считате за належащи. Не предприемайте нови инициативи. Приберете се по-рано вкъщи. Завършете деня с книга в ръка и си легнете по-рано. Нуждаете се от сън.

ДЕВА

Вътрешна борба

Не през целия ден настроението ви е добро, но по всякакъв начин се опитвате да прикриете негативните емоции. Стремите се да излъчвате позитивна нагласа и по този начин да убедите самите себе си, че всичко в живота ви е наред. Понякога си струва да го правите, въпреки че е по-добра идея да премахнете проблемите, докарващи ви до безизходица.

ВЕЗНИ

Бягайте от конфликти

Предстои ви доста натоварен работен ден. Пред вас се изправят възможности, които не сте готови да приемете. А така ви се иска да рискувате. Ще сгрешите, но грешката би сложила обеца на ухото ви. Бягайте от конфликтите, зараждащи се на работното място. Сега не ви е нужно да се забърквате в нещо такова.

СКОРПИОН

Нервни сте

Във вторник нервите ви са опънати до краен предел. Още сутринта усещате, че всички наоколо ви дразнят. Овладейте се. Не е във ваш интерес да влизате в конфликти. Трайте си и не правете непремислени изказвания. На работното място отложете срещите, а в телефонните разговори бъдете кратки и лаконични.

СТРЕЛЕЦ

Информирайте се

Ако имате някакви финансови проблеми, днес ще трябва просто да потърсите причината за тях. Или да помолите за помощ от консултант, за да ви насочи как да се измъкнете от паричната бъркотия. Потърсете съвет, но не предприемайте действие по разрешаването на проблемите. Днес е ден за информиране.

КОЗИРОГ

Преглътнете егото

За разлика от вчера, днес сте притеснени от лошо развиващи се на работното място обстоятелства. Често влизате в пререкания, които можете да избегнете, стига да преглътнете егото си. Пуснете се по течението и не вземайте важни решения. Възможно е да се наложи да учите нещо.

ВОДОЛЕЙ

Не вземайте решения

Отдайте се на рутинните си ангажименти и не подавайте ухо на нищо ново. Нуждаете се от спокойствие. Ще дадете всичко от себе си в ежедневната работа. Онази работа, която вършите без особено напрежение и стрес. Избягвайте вземането на решения. Поддържайте диетичен режим на хранене или спазете лунната диета.

РИБИ

С позитивна нагласа

Във вторник вие запазвате доброто си разположение въпреки обстоятелствата. Настроени сте позитивно и очаквате в живота ви да се случат хубави неща. Това е идеален начин да посрещнете този напрегнат ден. Занимавайте се с дейности, които ви носят удовлетворение и радост, когато ги вършите.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, който сами сте си избрали сред списък с дати. Това е ден на кармична разплата, защото имате да коригирате карма от минали прераждания. В настоящия живот сте решителни Овни, но вечно възпрепятствани от трудностите, които носи датата ви на раждане – 4. Ключът към истинския успех, който мечтаете, е в постоянството. Орисани сте да постигате всичко с много повече усилия и постоянство. Често обаче се отказвате, видите ли пречка по пътя си. Това е грешка. Отстранете я и ще се убедите в своята истинска сила.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която ще бъде добре да не поставяте никакви нови начала, а просто да се обърнете назад и да завършите всичко, започнато преди и изоставено някъде във времето.

Здраве: Чести главоболия, мигрена, повишено кръвно налягане и ускорен пулс са съвсем нормални за тази година. Вземайте мерки срещу тези болежки навреме, за да не се усложнят.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *