Спорт

Станислав Генчев: „Такъв мач между „Етър” и „Локомотив” заслужава да е от „А” група“

„Искам да поздравя „Локомотив” (София) за добрия футбол и мъжката игра. Такъв мач между „Етър” и „Локо” заслужава да е от „А” група. Стана празник във Велико Търново, доста хора бяха на мача, хубав и динамичен футбол. Тези мачове са за елита.

Отличен мач за „Етър”, но в последните 15 минути при 3:0 решихме, че мачът е свършил, и се поотпуснахме. Не съм доволен само от последните минути и че позволихме на съперника да върне един гол. Заслужавахме да спечелим с повече от 3:0.

Ние имаме по-добрите футболисти и сме по-добрият отбор. Бях сигурен, че ще надиграем „Локомотив”. Просто имахме нужда от един гол, за да поведем и момчетата да се успокоят и да покажат истинските си възможности. След 1:0 изцяло владеехме инициативата, вкарахме втори и трети гол, имахме още 4 – 5 положения и можеше тотално да разгромим „Локомотив”.

Не мисля, че Димо Атанасов е прегорял срещу бившия си отбор, просто когато футболистите се поуморят, на моменти изключват и след жълтия картон заради умората допусна да направи глупаво второ нарушение.

Съдиите ги коментирайте вие, снимахте мача, вижте сами дали е имало дузпа. Досега не съм коментирал съдиите, ще продължа в същия тон.

„Локомотив” имат добър отбор, досега пролетта бяха без загуба и само с един допуснат гол. Нормално е да гонят техния стил, но ние ги бяхме разучили добре и бяхме подготвени за това, което ще ни предложат. С течение на мача добивахме все повече самочувствие, като цяло и двата отбора имахме силни моменти, но нашите бяха много повече”, коментира Станислав Генчев, който изигра цялата среща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *