16 четения

Малчуганите Александър и Теодора с три награди от песенен конкурс

ШЕСТГОДИШНИЯТ АЛЕКСАНДЪР МОМИНСКИ ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА „СЛЪНЧЕВ ДОМ” И СЕДЕМГОДИШНАТА ТЕОДОРА СТОЯНОВА, ученичка в ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ във Велико Търново, спечелиха три награди от Шестия международен конкурс за изпълнители на популярна музика и танц на испански език Аbanico в София.

Александър се е представил с песни на Рики Мартин и Ерос Рамацоти, които е изпълнил на италиански и испански език и е спечелил първо място в своята възрастова група. Освен купа за победата си той има и покана да участва в конкурс в Италия.

Теодора Стоянова е втора и е носител на купа, сертификат и специална покана да се състезава в конкурс в Италия. Тя се е представила с песни на Лара Фабиан на френски език и с една българска песен на Хайгашод Агасян.

Двамата заедно като дует са се класирали втори и ще участват в музикално състезание в Румъния. Теодора и Александър са спечелили второто място с песни на Албано и Ромина Пауър и дуета на Силвия Кацарова и Васил Найденов „Огън от любов“. Малчуганите пеят при Петя Василева в студио „Елита“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!