66 четения

Фирма „Предо“ООД – гр. Велико Търново, подари обувки на малчугани от ЦДГ „Първи юни“

ДЕЦА ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА „ПЪРВИ ЮНИ“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПОЛУЧИХА БЕЗПЛАТНИ ОБУВКИ ОТ ФИРМА „ПРЕДО“ ООД. Фирмата, която е oфициален представител за България, зарадва над 15 деца в неравностойно положение, посещаващи детското заведение. Инициативата се реализира съвместно с австрийската фирма LEGERO, която се е утвърдила на пазара като световна марка обувки.

Идеята ни е тези деца да се радват на качествени и удобни обувки, а родителите да се замислят за това с какво обуват своите деца. Обувките, които предлагаме, са изработени от специален материал и дишаща материя. Неслучайно мотото ни е „Голяма отговорност за малките крачета“, разказа Радка Колева-Предота от фирма „Предо“ ООД. Основната й концепция е цялостното обгрижване на клиента и предлагане на различни услуги и продукти.  е спортна, функционална обувка с модерен, иновативен дизайн и с много лека конструкция. Тя не е сезонна predoобувка и може да се носи по всяко време и всеки сезон – през лятото и зимата, в сухо и мокро време, в града и сред природата. Това е възможно благодарение на мембраната GORE-TEX®, която не пропускат никаква течност, а същевременно има способността да транспортира парата от овлажнените крака, така че телесната транспирация се изтласква навън. Няма значение дали децата ще скачат в локви или ще се разхождат в дъжда, крачетата остават сухи и запазват своя климат.

За гарантиране на качеството на изделията, LEGERO работи с институти, които изпитват и гарантират качеството на материалите, структурата на обувката и издържливоста на материите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!