Хороскоп. Прогноза за периода 7 – 13 април

Заради две ретроградни планети отложете важните решения, финансовите сделки и подписването на договори; шансовете за успех са временно блокирани

 

Здраве: Петък и събота: Пазете стомаха. Хапвайте храна, която ви понася. Може да черпите от опита на нетрадиционната медицина за справяне с някои хронични болки. Неделя, понеделник и вторник: Не прекалявайте с приема на течности. Организмът задържа вода и може да се чувствате подути. Избягвайте да пиете алкохол и намалете кофеина. Сряда и четвъртък: Направете инхалации на горните дихателни пътища, за да заздравите организма.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, неделя, понеделник – ако искате да ускорите растежа; подстрижете се във вторник, ако желаете растежът след това да се забави. Неблагоприятни дни: сряда и четвъртък. Коламаска: Благоприятни дни: петък, събота, неделя, понеделник, вторник. Неблагоприятни дни: сряда и четвъртък. Масажи: Леки масажи за освобождаване на различни блокажи в организма – петък, събота, неделя. Неблагоприятни дни за силови масажи – понеделник, вторник, сряда. Обеци и татуировка: Всички дни са благоприятни за поставяне на обеци и татуиране на тялото. Сауна и парна баня: Луната няма забрани за тези СПА процедури.

Хранене и диета: В петък и събота хапвайте храна, в чийто произход сте сигурни. Има опасност от натравяне, ако се храните с продукти с изтичащ срок на годност. В неделя, понеделник и вторник чувството за подутост е породено от положението на Луната и фазата й. Не прекалявайте с приема на вода и течности и минимизирайте осоляването на ястията си. Лунната диета тази седмица стартира във вторник, 11 април, с настъпване на фаза пълнолуние точно в 9.08 часа.

Основни звездни аспекти: Очаква ни доста динамична априлска седмица. В петък Сатурн започва своята ретроградна фаза в Стрелец, която трае до средата на август. Променете отношението си към хората. Към онези, които възприемате като свои кумири, и към онези, които са постигнали много, но все пренебрегвате и подценявате поради една или друга причина. Избягвайте подписването на важни финансови документи и теглете дългосрочен кредит само при най-голяма необходимост. През уикенда бъдете особено внимателни. Свиквайте с мнението на другите хора и зачитайте тяхното лично пространство. Слънцето е в опозиция с Юпитер и в квадратура с Плутон. Венера е в квадратура със Сатурн. Подхождате ли с агресия и недоволство, ще получите абсолютно същото насреща. А това още повече би ви комплексирало, давайки ви повод да се затворите вътре в себе си. Не взимайте решения от важен характер през почивните дни. От понеделник Меркурий започва своята нова ретроградна фаза. Шансовете ви за успех не са отпаднали, а са временно замразени. Приемете дните до края на месеца като неблагоприятни за сключване на договори и сделки. Избягвайте да закупувате техника и вещи, защото могат да се окажат с дефекти или просто непотребни. През новата работна седмица не се насилвайте с много работа. Планирайте по един ангажимент на ден, за да сте доволни от себе си след свършването му.

 

ОВЕН

Внимавайте

с парите

Предстои ви динамичен период на резки промени – спадове и възходи. Ретроградната фаза на Сатурн ще ви отведе на кръстопът относно контактите, които си заслужава да останат в живота ви. Признайте достойнствата на хората около себе си. Опознайте плюсовете и минусите на своите конкуренти в службата. От понеделник Меркурий стартира своята ретроградна фаза. Бъдете особено внимателни с финансите. Не е лошо да сте малко по-пестеливи в седмицата преди Великден, за да не се окаже, че не са ви останали средства, за да посрещнете празника.

 

ТЕЛЕЦ

Запор върху

действията

При вас тази седмица носи предупреждения заради ретроградното движение на две планети. На първо време Сатурн е ретрограден от днес до средата на август. Движението му е в сектор от хороскопа ви, който отговаря за финансовата стабилност и парични взаимоотношения. Бъдете особено консервативни, ако ви направят предложение за нова работа или за капиталовложение в следващите месеци. От друга страна, ретроградният Меркурий е във вашия знак. Нещо в плановете ви преди Великден се обърква. Част от намеренията ви ще бъдат замразени за известно време. Не се сърдете на планетите. Приемете, че запорът ще ви предпази да извършите погрешни действия.

 

БЛИЗНАЦИ

Предпазливост

и търпение

Седмицата преди Великден идва с предупреждения от дългосрочен характер. Отново заради двете планети, които почти едновременно започват своите ретроградни фази, и вас ще предупредя да бъдете внимателни и предвидливи. Сатурн е ретрограден от днес до средата на август. Ще постави на изпитание всички ваши лични взаимоотношения като започне от приятелските среди и стигне до половинката. Меркурий е ретрограден от понеделник. Не сключвайте договори и отложете всякакво подписване на документация, касаеща дълъг срок в бъдещето. Като цяло, бъдете консервативни и предусещайте докато е време опасностите, които дебнат над вас.

 

РАК

Плановете

се объркват

И за вас предстои доста изпитателен период в дългосрочен план. От една страна, Сатурн започва своята ретроградна фаза, която ще продължи почти до края на лятото. Планетата се движи така, че да „обърка” някои ваши предварителни панове и да всее смут в личните ви ангажименти. Действайте според обстоятелствата и следвайте приоритетите си. Ще се справите, но е нужно да отделяте много повече енергия за задачите си, отколкото сте го правили досега. От понеделник Меркурий стартира „пролетна” ретроградна фаза. Опитайте се вкарате в ред взаимоотношенията с приятели, партньори и колеги. Не подписвайте договори, колкото и да ви се струва привлекателно като идея. Ще си навлечете главоболия.

 

ЛЪВ

Промени в

любовта

И за вас седмицата е подготвила кръстопът, на който излизате съвсем неподготвени. От днес Сатурн започва своята ретроградна фаза. Не е изключено до рождения си ден през тази година да промените отношението си към хората около себе си. Към тези, които считате за свои близки и върху чийто живот имате сериозно влияние. Осъзнайте грешките, водещи до вечни конфликти и задънени ситуации. Често ще приемате половинката като нещо рутинно в живота си. Като даденост. Това е и причината при мнозина от Лъвовете в сферата на любовта да настъпят сериозни промени – за кой положителни, за кой – отрицателни. Не ухажвате ли човека до себе си, ще бъдете изоставени.

 

ДЕВ

Отдайте се

На почивка

За вас следва прекрасен период, който ще ви помогне да се задълбочите в някои от проблемите вкъщи, за да ги разрешите веднъж завинаги. Сатурн ще ви помогне да се погрижите за домашния уют и да направите така, че прибирайки се вкъщи, да се чувствате удобно и сигурно. Заради Меркурий в седмицата преди Великден ви обзема апатия към всичко, което вършите. Делата ви не вървят, защото ги бутате с нежелание. Време е за почивка. Планирайте семейния празник и си създадете приятна атмосфера.

 

ВЕЗНИ

Балансирайте

Връзките си

Пред вас се изправя доста труден период за всичко, което опира до пари, плащания и финансови разноски. От една страна, Сатурн започва своята ретроградна фаза в Стрелец. До средата на август е добре да подобрите взаимоотношенията със средата, в която движите. Оценете достойнствата на хората около себе си. Анализирайте минусите им. Балансирайте връзките си, за да не претърпят крах. Ретроградният Меркурий изисква от вас да сте по-консервативни от всякога по отношение на финансите си. Не подписвайте дългосрочни договори, където да уговаряте плащания. Не закупувайте техника или скъпи стоки. Възможно е да дефектират.

 

СКОРПИОН

Консерватизъм

И търпение

Чак до средата на август ключова дума в материалния ви живот следва да бъде „консерватизъм”. Колкото и да ви се иска да инвестирате или да започвате проекти, по-добре пресметнете опасностите. В понеделник още една планета се намесва в живота ви с ретроградно движение – Меркурий. В никакъв случай не правете обещания и не влизайте в договорни взаимоотношения. Не слагайте подписа си там, където има финансови условия. В противен случай можете да останете доста разочаровани в дългосрочен план.

 

СТРЕЛЕЦ

Сатурн ви

прави услуга

Предстои ви не само една седмица, а и няколко месеца, в които трябва да бъдете по-консервативни относно поведението и намеренията си. Много от ангажиментите, започнати наскоро, е възможно да са в затишие. Сатурн замразява някои шансове в живота ви. Това е така, за да ви предпази от евентуални и ненавременни действия. Приемете го като услуга от страна на планетата. Меркурий започва своята ретроградна фаза от понеделник нататък. Ставате хаотични и неподредени. Направете промяна в хранителните си навици, започнете да спортувате и да се грижите за тялото си. Това ще ви даде особено удовлетворение.

 

КОЗИРОГ

Сделките на

заден план

Както при всички останали знаци, така и при вас акцент поставям върху ретроградното движение на две планети. При вас Сатурн е с особена тежест заради това, че управлява вашия знак. До края на август планетата, движейки се назад по своята ос, изисква от вас да намалите темпото и да обърнете малко повече време на себе си като хора. Имате нужда от личностно развитие и изява в личностен план. Нуждаете се околните да не ви възприемат само като работна сила, а и като ценна личност. Ще смените сериозно маниера си на работа и ще нанесете доста корекции в характера си. Разбира се – за добро. Заради Меркурий, по-добре откажете на пръв поглед съблазнителни предложения. Вземете решение за смяна на работата едва след средата на май.

 

ВОДОЛЕЙ

Отсвирете

нелоялните

През този период сте доста по-доверчиви, отколкото е нужно. И при вас акцент в хороскопа е ретроградното движение на двете планети. Сатурн, от своя страна, е в дългосрочна фаза и в сектор от хороскопа ви, отговарящ за всякакви обществени и лични взаимоотношения. Вероятно вече сте се убедили, че с прекалено доверие не можете да изградите света си изцяло. Време е да гласувате вот на недоверие към онези в обкръжението, които невинаги са лоялни към вас. От понеделник Меркурий е ретрограден по своята орбита. Вероятно ще започнете с вота си на недоверие първо към най-близките, хората в семейството, разширявайки постепенно границата към приятелските и обществените среди.

 

РИБИ

Сверяване

На часовника

Пред вас акцент този път се поставя върху сферата на професионалната реализация, защото именно в този сектор от хороскопа започва ретроградната фаза на Сатурн. Тя изисква от вас да промените възгледите си, да „курдисате” часовника си спрямо обстоятелствата, в които живеете. Мнозина от вас осъзнават нуждата си да квалифицират своите знания. Да ги подобрят и едва след като добият нова степен на обучение, да потърсят и по-добра финансова алтернатива за труда си. Но за последното е все още твърде рано. Меркурий ще ви създаде малки проблеми в сферата на общуването с хората около себе си. За щастие – преодолими.

 

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

7 април. Родени сте на 7-о число, което предвещава смирение, но нали сте Овни, не можете да го покажете дори за миг. Осъзнавате всяка своя грешка, но едва ли има момент, в който търсите причината у себе си или искате прошка за прегрешението. Трудно прекланяте глава, ала иначе сте справедливи и стриктни, но и прекалено взискателни към другите. Идеални лекари стават от вас, защото ви е заложено по Съдба да помагате и да се отдавате в полза на другите. Ако се справите и със своята горделивост, няма да имате равни! Често в първите години от живота си правите хаотични и неправилни избори, но се учите от грешките си и след 30-ата си годишнина нещата се нареждат чудесно. Тогава ще започне и същинската част от вашия живот.

От днес нататък за вас следва една година, през която позитивното ще е в пъти повече от негативното. Ще усетите прилив на енергия. Заслужава си да изживеете подобни мигове, след като през последните месеци тъпчехте на едно място.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

 

8 април. Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 8-о число. Целите се нависоко в професионалния живот. Финансово също се стремите да бъдете обезпечени и задоволени. Поспрете с амбициите и се съобразете, че съдбата няма да изсипе всичко в скута ви, без да положите усилия. Имайте предвид, че всеки успех при вас ще се случва бавно, постепенно и с цената на усилия. Не губете търпение. При вас винаги всичко се нарежда в даден момент, но се иска време. Ето това време трябва да се научите да изчаквате.

Навлизате в година, през която рутинните дела и трудностите ще са преобладаващи. Подгответе се. За да се справите успешно, трябва да сте упорити, търпеливи и убедени в своите възможности. Всичко ще се нареди, ако се борите докрай.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

 

9 април. Вие сте хора пиперливи, огнени и емоционални, които избухват, осъзнават се, търсят прошка и после пак повтарят цикъла, без да си вземат поука от грешките. Доста импулсивни и крайни в чувствата, мислите и емоциите, вие често забравяте къде се намира златната среда. Учудващо целенасочени сте обаче в действията си и гоните смели цели. Умеете да се забавлявате и да помагате на хората около вас да се чувстват добре. В любовта сте големи ревнивци, но вие самите имате забежки от правия път в своята любовна история. Към близките си също сте ревниви.

Годината, в която навлизате, е година на пътувания, срещи и глобални промени в живота. От тези промени зависи как ще се стекат нещата при вас за следващите девет години.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *