Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 10 април, понеделник

Луната е във Везни. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 14-и в 15-и в 19.19 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на бъбреците и пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с бъбреците, уринирането, профилирането на високо кръвно налягане и проблеми с очите.

Красота и външен вид: Днес не приемайте много вода, организмът задържа течности. Не пийте диуретични и разхлабващи вещества с цел отслабване. От процедурите на косата разрешено е подстригването, боядисването и оформянето на цветни кичури. Избягвайте всякакви масажи, защото ще се окажат особено болезнени заради водата в организма.

Хранене и диета: Днес приемайте по-малко течности. Организмът задържа вода и трудно се отводнява. Хапвайте по малко и начесто, за да подпомагате метаболизма да работи правилно. Избягвайте храните от животински произход. Хапвайте постно. Ядките са чудесна храна днес, ако почувствате глад между основните ястия.

Цветове, носещи късмет: Зелено и розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 19.19 часа.

Нумерологичен хороскоп: Опитайте се да подобрите хармонията във взаимоотношенията с хората около себе си. Омекотете противоречията, преглътнете себелюбието.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи във Везни в първия ден от ретроградната фаза на Меркурий. Подобрете хармонията във взаимоотношенията си. Не се насилвайте със задачи, които не сте в състояние да свършите днес. Посветете деня за преосмисляне на грешки.

 

 

Бъдете внимателни

И днес е добре да бъдете внимателни в начинанията по бизнес. Някой от известно време се опитва да ласкае егото ви чрез комплименти. Вероятно иска да спечели доверието ви и да контролира вашите мисли и желания. Не предприемайте нови инициативи на работното място. Хармонизирайте взаимоотношенията вкъщи.

 

 

Не взимайте решения

Очаквайте обрат във всяко едно действие и начинание, което предприемате. Днес не сте в състояние да вземате важни решения. Намирате се в сериозен застой. Имате нужда да погледнете назад и да осъзнаете грешките си. Избягвайте да давате съвети на колеги и близки приятели. Спортувайте, имате нужда от разходка на чист въздух.

 

 

Добро настроение

Много от плановете ви се налага да бъдат замразени за няколко седмици. Ще разберете за предложение, което ви радва, но и него е важно да приемете в средата на май, а не точно сега. Като цяло, днешният ден ви дава надежда, но и доста спирачки. Въпреки всичко, не губете доброто си настроение и позитивна нагласа.

 

 

Сами си разваляте деня

Превръщате деня си в намръщен и необичайно противоречив, като сами се забърквате в неблагоприятни за вас обстоятелства. Стойте настрана от опасностите и не предприемайте рискови начинания. Така ще се предпазите от лошите изходи, които ви дебнат при поставяне на всяко едно ново начало.

 

 

Липсва ви увереност

Очаква ви важна среща, към която подхождате с известен страх. Не сте сигурни в успеха си при провеждането на разговори от делови или личен характер. Липсва ви стабилност и увереност. Днес не е най-благоприятният момент да резервирате билети за лятната си почивка, защото може да се окажете разочаровани.

 

 

Не подписвайте договори

Не спирате да се надявате на приходи и тъкмо днешният ден може да се окаже доста костелив относно бъдещите ви финансови намерения. Дори и някой да ви предлага договор, отхвърлете го. Не си позволявайте да поставяте подписа си върху документи, касаещи вашата материална стабилност за в бъдеще. Ще загубите много.

 

 

Противоречия и проблеми

Денят е подвластен на противоречия и обрати. Точно сега не е най-подходящият момент да проявявате своите капризи. Имате нужда от усамотение, за да направите своя вътрешен себеанализ. Не предприемайте действия и не поемайте ангажименти. Няма да можете да се справите така, както се очаква от вас.

 

 

Хармонизирайте отношенията

Опитайте да подобрите взаимоотношенията с хората около себе си. Днес е от особено важно значение да сте в разбирателство с целия свят. Това ви дава увереност, а и немалка подкрепа отстрана на приятелите и близките. Не стартирайте никакви нови начала по бизнес. Там възможностите са замразени за около две седмици.

 

 

Поправете грешките

В понеделник сте избухливи и все недоволни от това, което постигате. Няма как да очаквате много, защото започвате седмица на застой. Седмица, в която е по-добре да се обърнете през рамо и да погледнете пропуските, които все ви „дърпат” назад. В личните взаимоотношения ще постигнете хармония, ако премълчавате и овладеете гнева си.

 

 

Отложете важните задачи

Имате сериозни идеи за реализация през тази по-кратка работна седмица, но обстоятелствата са далеч по-различни от очакваното. Днес сте в застой и трудно намирате поле за изява. Мудни сте и често губите интерес от работата си. Заемете се с неотложните задачи и оставете за друг ден новите начинания.

 

 

Всяко зло за добро

Очаква ви напрегнат старт на новата работна седмица. Готови сте да поемете нов ангажимент в службата или да поемете на път, но внезапно възникнали пречки в дома възпрепятстват това начинание. Не се ядосвайте, всяко зло е за добро. Ще се убедите, че е било по-добре да не предприемате подобни инициативи.

 

 

Критиката е градивна

Критиката, която ще приемете отстрани за своите действия днес, е градивна. Налага се да я осмислите и преглътнете. Очаква ви натоварена работна седмица, в която сякаш вие сте в застой. Задачите се трупат една след друга, но не сте в състояние да ги отхвърлите. Стегнете се, защото неуспехът ви следва по петите.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте енергични и бързащи хора. Вашите импулсивност и темперамент не ви позволяват да се задържате дълго време на едно място. Гоните високите постове, защото те блазнят най-много и егото, и окото ви. За съжаление, трудно ще ги достигнете без постоянство и плавност в действията си. Това безспирно разпиляване, което пронизва и погубва вашия живот, е основната причина за неуспехите ви. С близките си сте прекалено избухливи и безкомпромисни, но няма как те да ви слушат, ако не сте мили с тях.

Очаква ви прекрасна година, свързана със стабилизация на живота ви до този момент. Не правете промени, а се опитайте да затвърдите това, което сте променяли досега. Ако ви предстои брак, можете да го насрочите за някой от следващите дванайсет месеца.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, сливиците, щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *