„Виолетовите“ приемат „Лудогорец 2“, ясна програмата за следващите три кръга

Важен домакински мач играе днес от 17, 00 часа отборът на „Етър ВТ“. Съперник на „виолетовите“ на стадион „Ивайло“ е вторият тим на „Лудогорец“, който през есента ги удари в Разград. Главен съдия е пловдивчанинът Владимир Вълков, асистират му неговите съграждани Георги Калудов и Ириней Бодуров. Двубоят се явява възлов предвид равенството на третия „Витоша“ (Бистрица) – 0:0, като гост на „Спартак“ (Плевен) и вчерашния мач между втория „Септември“ и ЦСКА-София 2.

Междувременно от БФС обявиха програмата по дни и часове за следващите три кръга от първенството на Втора професионална лига. Любопитно е, че за втора поредна година отборите на „Ботев” (Враца) и „Етър ВТ” ще играят на Разпети петък – в самото навечерие на Великден. „Виолетовите” ще гостуват във Враца на 14 април (петък), от 17:00 ч.

Миналата година великотърновци обърнаха мача от 1:0 до 1:2 с голове на Джихат Кямил и Петър Димитров и завършиха на първо място в класирането.

На 22 април от 17:00 ч. етърци приемат „Ботев” (Гълъбово), а гостуването на втория отбор на ЦСКА-София е на 30 април от 17:00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.