Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 11 април, вторник

Луната е във Везни. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 9.08 часа. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и в 20.19 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес нежелани са операциите на бъбреците и пикочния мехур. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с уринирането, профилактиката на високо кръвно налягане и проблеми с очите.

Красота и външен вид: Движейки се през Везни, Луната кара организмът ни да задържа течности и трудно да се отводнява. Това е причината днес да се избягват силовите масажи и диуретичните средства. Можете да подстрижете косите си, да подобрите външния си вид с нова прическа, която ще се задържи дълго време, а и ще ви придава самочувствие и увереност.

Хранене и диета: Фаза пълнолуние настъпва днес в 9.08 часа, но заради специфичното положение на Луната във Везни обърнете внимание на традиционната лунна диета. Не прекалявайте с приема на течности – вода и билкови чайове, или ако приемате такива, очаквайте задържане на вода в организма си, като утре ще започне едно по-осезаемо отводняване. Ако няма да сте на диета, хапвайте по малко, на често и не пропускайте ядките като естествен имуностимулатор и източник на полезни мазнини.

Цветове, носещи късмет: Червено и бежово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 20.11 часа.

Нумерологичен хороскоп: Добре е да сме упорити и винаги да тръгваме с нагласата, че можем да преодолеем трудностите. Така успехът ни е гарантиран.

Звездни аспекти за деня: Подгответе се за напрегнат и доста активен вторник. Луната е във Везни и е във фаза пълнолуние. Образува квадратура с Плутон и опозиция с Уран. Време е да изложите пред другите своите мисли и желания. Да се борите за принципите си и да разкажете какво точно искате да се промени във взаимоотношенията ви, за да продължите напред.

 

ОВЕН

Свършете планираното

 

Действате по задачите, които са включени в предварителния ви план. Не поглеждате настрани и не предприемате нищо непредвидено. Прави сте, защото в непредвидените ангажименти ще допуснете непоправими грешки. Обърнете повече внимание на семейството и половинката си.

 

ТЕЛЕЦ

Прекалено забързани

 

Прекалено забързани сте. Стремите се да спечелите симпатиите на много хора около себе си. В състояние сте да провалите своя ден само за да се харесате на някого. Избягвайте да споделяте дългосрочните си планове. Не споделяйте и за проблемите в семейството на хора извън дома си.

 

БЛИЗНАЦИ

Леко забавяне

 

Важно е да спазвате принципите, които сами сте наложили в живота си. Дори и да чувствате известно спиране или някои препъни-камъни в плановете си, сега не е времето да се отчайвате. Останете с позитивна нагласа. Възможно е да се натъкнете на интересни познанства, които да ви разведрят и облагородят.

 

РАК

Бъдете по-решителни

 

Чувствате се объркани от ситуациите, в които попадате през днешния ден. Не ви липсва късмет, но не го използвате рационално. На мнение сте, че някой ви противодейства. Бъдете една идея по-самоуверени, когато говорите за работа или бизнес. Днес отсрещната страна иска да види решителност у вас.

 

ЛЪВ

Не ви разбират

 

Във вторник настроението ви е добро въпреки липсата на реални шансове за изява. Сякаш средата, в която сте попаднали, не е вашата. Сякаш хората не ви възприемат като такива, за каквито се представяте. Обърнете внимание на личния си живот и хармонията във взаимоотношенията ви с половинката.

 

ДЕВА

Спестете си кавгите

 

Днес сте доста неорганизирани. Липсва ви желание за работа. Сякаш нещо е стопирало страстта да експериментирате. Хармонизирайте взаимоотношенията с хората около себе си. В никакъв случай не влизайте в конфликти, защото те могат сериозно да навредят на емоциите и самочувствието ви.

 

ВЕЗНИ

Не подписвайте договори

 

Очаква ви пореден напрегнат ден. Във вашите ръце е шансът да омиротворите обстановката около себе си. Анализирайте поведението на хората, с които общувате, но не им правете забележки. Просто си направете преценката сами за себе си. Не поемайте финансови отговорности и не подписвайте договори.

 

СКОРПИОН

Енергични сте

 

Опитайте да продължите напред без предразсъдъци. Имате нужда да вършите нещо. Да сте ангажирани и по този начин да премине денят ви. Заемете се с рутинните си задачи и с неотложните ангажименти, касаещи днешна дата. Не стартирайте нови инициативи, защото могат да се окажат нож с две остриета заради ретроградното движение на Меркурий.

 

СТРЕЛЕЦ

Полезни съвети

 

Овладейте гнева, който ви кара да изричате слова и да действате прибързано. Прекалено импулсивно вземате решения, които са с дългосрочен характер. Това може да ви коства бъдещи загуби. Не пренебрегвайте съветите на приятели, които към днешна дата са особено полезни за вас.

 

КОЗИРОГ

Блокирани мисли

 

Очаква ви напрегнат вторник. По-добре отложете важните ангажименти и не се залавяйте с нови задачи. Точно сега не е подходящият момент да започвате нови начала. Мислите ви са блокирали и имате нужда от почивка, за да ги освежите. Това е и причината към този момент да ви липсват нови и свежи идеи в главата.

 

ВОДОЛЕЙ

Не споделяйте

 

Все още сте в лошо настроение заради това, че вчера не всичко вървеше по предварителния ви план. Отложете важните ангажименти за друг ден. Днес не поемайте задачи. Избягвайте да доверявате мислите и чувствата си на колегите и хората в близкото обкръжение. Ще бъдете подведени и измамени, ако споделите една тайна.

 

РИБИ

Стегнете се

 

Във вторник имате шансове да се справите с мудността и застоя, които ви бяха обсебили в последните няколко дни. Стартирайте деня си с ясен план какво точно искате да свършите. Придържайте се към него, колкото и извънредни ситуации да ви се случват. Не се отпускайте, за да не повторите драмите от вчерашния ден.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вътрешно неравновесие е основната характеристика за всички, родени на 11 април. Причината е в рождената им дата, комбинирана с белезите на Овен. Овенът иска да са напористи, но цифрата 11 забавя тези стремежи. Стигаме до мисията им в този живот – да повярват в себе си, да се възприемат като част от обществото и да бъдат малко по-напористи, когато трябва.

Навлизате в година на себеанализ и точно в следващите дванайсет месеца ще получите знак защо сте допускали някои грешки и как да ги поправите. Това е прекрасна година да подобрите квалификацията си, да учите и да направите малки стъпки към една желана професионална промяна.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата. Не си внушавайте болести. Вашето емоционално състояние ще диктува здравния ви статус. Прекаляването с алкохола може да се окаже опасно. Внимавайте.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *