58 четения

Пивоварна „Бритос“ с нов златен медал от престижна световна класация

В Брюксел търновската бира се конкурира с 3000 марки от 80 страни

Бира Бритос спечели нов златен медал от световната класация за качество 2017 World Quality Selections на института „Монд Селексион“ в Брюксел. Пивоварната беше отличена с високото признание в конкуренция с около 3000 продукта от над 80 страни. Журито на конкурса включва членове на Френската кулинарна академия, главни готвачи на ресторанти, отличени със звезди Мишлен, и други водещи експерти в сферата на храните и напитките.

Наградата е един от най-престижните еталони за качество, присъждан на най-добрите продукти в съответните категории от 1961 г. насам. Това не е първо отличие за бира Бритос в авторитетния конкурс – пивото е носител на златен медал през 2015 г. и сребърни медали през 2014 г. и 2016 г. Към представителите на Бритос” вече е отправена покана да получат златното отличие на специална церемония в Ла Валета, Малта, на 29 май.

По повод наградата изпълнителният директор на „Бритос“ Габриела Попова сподели: „Фактът, че за четвърта поредна година получаваме това престижно отличие, ни прави изключително горди. С екипа на компанията вложихме много усилия, за да постигнем нивото, на което сме днес – да използваме селектирани материали и най-модерни технологии в производствения процес, да прилагаме строг качествен контрол на всеки етап и да предлагаме продукт от най-високо ниво. Оценки като тази ни мотивират да продължаваме в същата посока, със същия ентусиазъм и все така добра екипна работа. И да гледаме към нови пазари, където да предлагаме нашето висококачествено пиво на достъпна цена“.

3 коментара за “Пивоварна „Бритос“ с нов златен медал от престижна световна класация

 • 10.04.2017 в 19:53
  Permalink

  Най добрата от2012 до днес

  Отговор
 • 10.04.2017 в 21:48
  Permalink

  БРАВО,КОЙТО СЕ ТРУДИ С УМ И ТАЛАНТ!!!!! УСПЯВА.

  Отговор
 • 11.04.2017 в 11:29
  Permalink

  Браво, много добра бира, с призив да се продава във всеки магазин на велико търново.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!