13 четения

ГЕРБ в Елена изключи от партията съветника Йордан Кисьов за побой над конкурент

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК ЙОРДАН КИСЬОВ Е ИЗКЛЮЧЕН ОТ ГРУПАТА НА ГЕРБ В ОБЩИНА ЕЛЕНА заради това, че преди около месец преби свой конкурент в бизнеса.

Както „Борба“ първа писа, местният парламентарист, който се занимава с организиране на шофьорски курсове, прибягна до юмручното право и дори прати в болница свой конкурент, а грозната сцена с побоя се разиграла пред очевидци в сградата на общината.

Вчера от местната партийна организация на ГЕРБ потвърдиха, че Кисьов е изключен на събрание миналата седмица. Съпартийците му са порицали поведението му и са го призовали да си подаде оставката от местния парламент. Кисьов, който до момента не се е забърквал в публични скандали, е депозирал заявление за напускане на Общинския съвет до Общинската избирателна комисия, потвърди и нейният председател Мария Христова. Комисията обаче заседава след редакционното приключване на вестника. Очакванията са Йордан Кисьов да бъде отстранен от местния парламент и на негово място да влезе Пенка Цочева. Така групата на ГЕРБ остава най-голяма в Общинския съвет – от 10 души.

Елена ЧАМУРКОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!