Гостите от Алеково нанесоха рано удара си в Дебелец

„Ботев“ – „Лато“ 1:3

С два бързи гола за гостите тръгна срещата в Дебелец. Атанас Георгиев и Пламен Николов се възползваха от карамболи, за да се разпишат във вратата на домакините в 5-ата и 8-мата минута. След това играта се позиционира между двете наказателни полета, като футболистите на „Ботев“ с много движение се опитваха да разкъсат пакетираните играчи на „Лато“. Краят на първата част бе белязана с инцидент. След единоборство между двама играчи на терена са навлезли зрители от публиката на домакините, които са обиждали реферите. Охраната ги е извела, но след подновяване на играта първият асистент- съдия е ударен с бутилка от минерална вода в гърба.

Началото на второто полувреме бе почти идентично с това на първото. В 50-ата минута Атанас Георгиев вкара за 0:3 и на практика предреши крайния изход.

Последваха два безсмислени жълти картона, заработени си от Тихомир Киров от състава на „Ботев“, и в 77-ата минута защитникът седна на трибуните, оставяйки съотборниците си в намален състав. Малко след това Стоян Здравков върна едно попадение за 1:3.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *