Времето

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 13 – 20 април

Великден поставя началото на един по-благоприятен период

Здраве: През по-дългата ваканция около Великден прекарвайте повече време на чист въздух и вземете от слънчевите лъчи максимума. По време на Великденските празници Луната е в Скорпион, Стрелец и Козирог. Не се залежавайте пред телевизора, мислейки единствено за поредната гозба и похапване. Излизайки навън, ще отдавате по-малко внимание на храната и повече на минутите, прекарани с любимите хора. Ако ви заболи зъб, не бива да го вадите през четирите дни на Великден. Опитайте с обезболяващи и след понеделник посетете зъболекаря си за консултация. Не мислете за болести, а се отдайте на положителните вибрации около предстоящите дни.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – петък след обяда, събота неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Заради фазата на Луната растежът се забавя. Неблагоприятни дни: четвъртък, петък до обяд. Коламаска: Благоприятни дни: петък след обяд, събота, неделя. Неблагоприятни дни: понеделник, вторник и сряда. Масажи: Леки масажи за отблокиране на различни блокажи в организма – понеделник и вторник. Неблагоприятни дни за антицелулитни масажи и масажи в областта на таза и бедрата: петък след обяд, събота и неделя. Обеци и татуировка: Неблагоприятни дни за пробиване на дупки за обеци и татуиране на тялото: сряда следобед, четвъртък. Сауна и парна баня: Луната няма забрани за тези спа процедури.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и спомага топенето на килограми, ако сте на диета. По празниците няма как да не прекалите с храната, но за щастие, злоупотребите в малки количества няма да се отразят на талията. Хапвайте по малко количество и на чести интервали от време. В четвъртък и петък хапвайте постно, за да не товарите храносмилането. По Великден не забравяйте, че освен яйцата и козунаците на трапезата има и плодове. Хапвайте и от тях, за да си набавите фибри. В понеделник, вторник и сряда е времето, ако сте спазвали строг пост, да си набавите нужните количества калций чрез сирене, мляко и млечни продукти. Тогава се усвояват най-добре от организма.

Основни звездни аспекти: Седмица, изпълнена както с работни, така и с празнични дни – такава е предстоящата. В петък Слънцето е в съвпад с Уран. Не се страхувайте да поемете в посока, която ви харесва. Да промените нещо в себе си – било то начина си на обличане или отношението си към другите. В събота Венера завършва своята ретроградна фаза и е вече директна по орбитата си. Поемете глътка въздух. Подобрението в личните взаимоотношения е гарантирано. Великден поставя началото на един по-благоприятен период в личностен план. В понеделник Слънцето и Сатурн са в тригон. Вдъхновени сте от всичко случващо се около вас. Окрилени сте и можете да поставите едно ново начало в личен или професионален план. Можете да сте сигурни, че това начало е добре обмислено и ще ви отведе на прав път. Луната през седмицата се движи в Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей. Подпомага доброто настроение по празниците и подклаждане на нови надежди по едно начало, което сме в състояние да поставим и следваме дълго след това. Весели празници!

 

ОВЕН

Подобрете хармонията

За вас през тази седмица ще бъде от голямо значение да постигнете нужната хармония с любимите и близките хора около вас. Това ще ви спаси от мрачни мисли и безсмислени дела, като ги замени с активни идеи, много успехи и тонус. Избягвайте да бъдете нерешителни и отстъпчиви. Намирате се пред портите на нов етап, а той ще е наситен с емоционална стабилност. Добра ще бъде седмицата и за социалните контакти, но за да ги водите по-добре, трябва да сте спокойни и уверени. Весели празници!

 

ТЕЛЕЦ

Търсите конспирация

 

През тази седмица сте доста уязвими емоционално и ви съветвам да си давате нужната почивка, въпреки че професионалните извънредни дела няма да ви позволят да си починете добре по празниците. А към близките си сте станали прекалено недоверчиви. Търсите конспирации навсякъде около себе си, докато не превърнете мисълта си, че някой иска да ви измами, в параноя. Избягвайте да консумирате алкохол и кофеинови напитки, които още повече ще възбудят нервната ви система. През работната седмица не обещавайте неща, които не можете да изпълните.

 

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с поведението си

 

През тази седмица ще работите спокойно, вглъбено и съсредоточено по време на малкото работни дни. В личен план ви очакват някои малки проблеми, защото сами си ги причинявате с ненужни притеснения. Някак не успявате да се зарадвате истински на това, че сте се събрали с близките си. Празниците ще са далеч по-добри и приятни, ако не търсите недостатъци на хората около себе си. Ако не си въобразявате несъществуващи неща и не очаквате от тях да правят онова, което само вие искате. През работната седмица от вторник нататък запазете самообладание и не поставяйте непланирани начала.

 

РАК

Избягайте от депресията

 

Много е важно през този период да дадете всичко от себе си и да задържите имиджа си на едно относително добро равнище. Психически се чувствате неустойчиви, дори мнозина от вас сами ще си причинят депресии със самовнушения. Радвайте се на малките неща, на дребните детайли около Великденските празници. Дайте всичко от себе си, за да бъде времето, прекарано с близките, най-доброто. Такова, каквото го очаквахте от много седмици насам.

 

ЛЪВ

Не се престаравайте

 

Ще се радвате на един сравнително спокоен период. Въпреки намалената физическа активност и ниския тонус ще успеете с приготовленията по празниците, но едва ли ще се справите като най-добрите домакини. Не се престаравайте. Обърнете внимание на контактите и споделете нещо важно с приятелите. Не гозбите, а компанията около празниците ще ви направи по-щастливи от всякога. Колкото повече сте навън, сред природата и дишате чист въздух, толкова по-добре ще се чувствате както на Великден, така и в следващите дни.

 

ДЕВА

Не е време за промени

 

Очаква ви доста благоприятен период, ако наистина сте в почивка и няма да работите в нито един от празничните дни. Защото работите ли, ще го правите с много мързел и ще допуснете грешки. А и ще развалите отношенията си в семейството, където сега цари хармония. Такава ще цари и по време на Великден, който е хубаво да посрещнете в тесен семеен кръг. Избягвайте големите роднински сбирки, разговорите за наследство, дялове и пари. През новата работна седмица бъдете концентрирани. Не е времето да променяте нещо в начина си на живот.

 

ВЕЗНИ

Оферта за нова работа

 

Въпреки че предстоят почивни дни, те са особено важни за вас, защото в момента се намирате в бурен подем на промени в професионалния свят. По празниците е вероятно да се срещнете с подходящи хора, които да оценят качествата ви и може да ви отправят предложение за работа. Не отминавайте офертата с традиционно пренебрежение. Замислете се, че идва време за промяна. Великден ще ви донесе радост и развръзка по един личен въпрос. През работната седмица можете да поставите едно начало в по-дългосрочен план.

 

СКОРПИОН

Внимавайте с финансите

 

Доста финансово нестабилни и в същото време особено непестеливи предстои да бъдете в следващите дни. Това носи лоши последици както за вас, така и за семейството ви, защото, без да искате, ще посегнете и към бюджета на своите близки. Подобно нещо в никакъв случай не бива да става. Ще предизвикате скандали, които са напълно излишни към този момент. Избягвайте контактите и новите запознанства около Великден, тъй като крият опасност да са неблагоприятни. През новата седмица работете усърдно, но харчете пестеливо.

 

СТРЕЛЕЦ

Много ангажименти

 

Заради многото ангажименти, с които се заехте в последните дни, този период ще ви е като глътка свеж въздух. Паралелно с разпускането ставате доста нервни и често ще избухвате без причина. Това е сигурен знак, че започвате да си почивате. Ако работите по празниците, едва ли ще се чувствате удовлетворени, защото нито ще получите допълнителни финанси, нито ще си починете. По Великден можете да пътувате, а в седмицата след това се отдайте на планове и действие.

 

КОЗИРОГ

Бъдете с най-близките

 

И вие като представителите на Стрелец, ако работите през почивните дни, ще се чувствате неудовлетворени и нископлатени. Въпреки това, ако това се случи, бъдете стриктни на работното място и не допускайте грешки. Мнозина представители ще са нервни и няма да осъзнават, че най-голямото напрежение идва от хората, с които контактуват. Ако можете, ограничете контактите по Великден. Бъдете с най-близките. През новата седмица оставете сили за действие. Чака ви подем.

 

ВОДОЛЕЙ

Нуждаете се от отдих

 

Чувство на преумора и настройка за празнично изкарване на почивните дни са основните причини в хороскопа ви да присъства единствено темата за отдих. Ако работите по време на празниците, ще се изпокарате с колегите. Няма да сте толерантни с тях и ще ги вините за какво ли не. Правите го, за да удовлетворите поне малко своето огорчение, че не почивате. Имате нужда да останете насаме със себе си. Да имате поне един ден, в който липсват ангажименти от всякакъв характер. Нуждаете се да намалите темпото и да оставите организма си да отдъхне. Прекарвайте повече време навън, сред природата.

 

РИБИ

Шумен Великден

 

Планирайте прекрасните почивни дни така, че да включите и приятелите си в тях. В противен случай ще бъдете изненадани от внезапни обаждания и дори позвънявания на вратата. Дори и да посрещате неканени гости, ще ви е особено приятно. Бъдете отворени и отзивчиви, не показвайте лоши чувства, а и не си внушавайте нищо лошо. Великден ще прекарате сред много хора, като се започне от семейството, приятелите, роднините. А новата работна седмица ще е доста важна. Не сливайте празниците с отпуск, а се заемете сериозно с начинанията.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

13 април. Сами сте си избрали да се родите на 13 април, за да изчистите малки грешки от минали прераждания. Стремите се към водещи позиции в живота, към върховете на властта, но понякога се предоверявате, не проверявате нещата докрай и това ви нанася удари. Ще побеждавате всяка една трудност, ако отделяте повече време за стратегията на нейното преодоляване.

Навлизате в година на емоции, крайности и един цялостен завършек на предходните девет години от живота си. Поставете край на неща, които са изостанали във времето, премахнете нежелани запознанства от своето ежедневие и изчистете всички взаимоотношения, които ви притесняват към този момент.

Здраве: Възможни са чести инфекции, проблеми с кръвното налягане и очите.

14 април. Вие сте хора, които обичат пътуванията, промените и динамиката на живота. Ето защо мнозина от вас често сменят работното място, местожителството или приятелите. Това е вашата страст и начин на живот. Услуги правите всекиму. Умеете да веселите и забавлявате компанията около себе си. Помислете обаче и за собственото си щастие, което не се крие в постоянните промени и пътувания. Научете се да живеете стационарно, иначе ще се окаже един ден, че зад себе си не сте оставили нищо.

Навлизате в една прекрасна година на ново и успешно начало, което сами ще поставите в един момент през някой от следващите дванайсет месеца. Бъдете решителни и се заемете с онова, което най-много желаете. Имайте и постоянството да го довършите докрай, за да не се превърне то в неуспех.

Здраве: Възможни са сърдечносъдови проблеми.

15 април. Хора на благата дума, вие знаете как да влезете под кожата на всички около себе си. Това е и причината винаги да постигате своите цели. От една страна, Овенът във вас ви бута напред и ви ръчка да продължавате, а от друга, рожденната ви дата подпомага да го правите с нужната усмивка, настроение и подкрепа. Бъдете упорити. Успех винаги ще имате, защото сте симпатични.

От сега нататък предстои година, която трябва да изживеете по-спокойно, като се оставите на крилете на съдбата. Често ще се пускате по течението и ще бъдете подвластни на различни обстоятелства. Примирете се и така ще е най-добре за вас.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

16 април. Вие сте хора с благи и добри сърца – прощавате всичко на онзи, който ви е сторил зло, а това е съвсем непривично за хора от вашия знак – Овен. Раняват ви, но пак ставате и продължавате напред. Не таите злоба и жажда за мъст. Това е и причината често да се разочаровате от свои близки и хора, на които сте вярвали безпределно.

Навлизате в една от най-хубавите години от живота си, когато успешно можете да промените средата на живот и хората, с които общувате. Това е нож с две остриета, защото както можете да попаднете на добри познанства, така и е вероятно да се натъкнете на недоброжелатели. Избягвайте да се предоверявате. В службата ви чака подем, малко по малко ще забързвате темпото.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако живеете в хармония с хората около себе си.

17 април. Обичате да сте заобиколени от лукс и скъпи неща. Знаете, че има начин как да си го позволите. Ето защо винаги ще бъде завидна склонността ви да намирате ниши, от които да припечелвате допълнително. В интимен план сте изключително стриктни що се отнася до отношения и обноски. Обичате всичко да е точно. Трябва да се пазите от близките, да не им позволявате цял живот да ви казват какво да правите.

Навлизате в година, през която рутинните дела и трудностите ще са преобладаващи. Подгответе се. За да се справите успешно, е желателно да сте упорити, търпеливи и убедени в своите възможности. Всичко ще се нареди, ако се борите докрай.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *