Тимът от Царевец триумфира в общинския футболен турнир в Свищов

Отборът на „Изгрев- 93“ (Царевец) спечели футболния турнир в Свищов, като мачовете от турнира се проведоха през последните три седмици на игрището в спортния комплекс. Общо девет тима се включиха в надпреварата, разделени в две групи. В своята шампионите загубиха само от „Комита“ с 1:4 и като втори в подреждането продължиха напред. На полуфинала Тончо Маринов и компания удариха първенеца на другата група „Дунав“ (Вардим) с 3:0, а в другия полуфинал „Комита“ отнесе със 7:0 своя съперник „Рапсъди Травел”.

Така двата тима отново се срещнаха, но вече в директен двубой за първото място. В него Борис Ангелов заби два гола за „Изгрев 93“ и с 2:0 купата пое към Царевец.

Малко преди финалния мач се игра и срещата за разпределение на трето и четвърто място. „Дунав” (Вардим) победи с 5:0 „Рапсъди Травел”.

Заместник-кметът Борислав Замфиров лично връчи шампионската купа на „Изгрев-93”, а след това награди и капитаните на втория и третия отбор в класирането. Те получиха купи, топки, грамоти и парични премии. Председателят на Общинския съвет в Свищов д-р Кристиян Кирилов връчи индивидуалните отличия. За най-добър вратар бе награден Ивайло Апостолов от „Дунав”, за най-полезен състезател Милен Петров от Професионална държавна търговска гимназия, а за най-коректен състезател Красен Каравелов от „Комита Кемапул”. Призът „Голмайстор на турнира” поделиха двама състезатели на „Дунав”, които успяха да запишат по 9 попадения в актива си – Октай Адем и Красимир Кръстев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *