3 четения

В Царевец домакините бяха с по-точен мерник

„Изгрев 93“ – „Левски“ (Ляск.) 3:0

С първа пролетна победа се поздрави подмладеният тим на Царевец. Двуострият мач предложи много емоции на зрителите, а гостите от Лясковец определено могат да съжаляват за многобройните си пропуски. Още в 3-ата минута Ивайло Атанасов центрира към друг младок – Александър Миланов, който не сбърка за 1:0. Последва поредица от атаки на „Левски“ и силна игра на вратаря на домакините Калин Димитров. Опитният страж спаси изстрели на Стелиян Станчев и Христо Петков, а Пламен Петков би над рамката зад него от добра позиция. В 12-ата минута Димитров отрази два последователни удара, а при ответната контра Ивайло Атанасов прехвърли Христо Вачев и 2:0. Нова атака на лясковчани позволи на Мехмед Мустафов да стреля с глава от линията на вратарското поле, но в аут. До почивката Димитров отне веднъж топката от главата на Станчев, а в друг случай отрази шут на Мустафов.

След нея гостите продължиха да натискат, а домакините отговаряха с контри. При една от тях Галин Генчев пропусна да вкара от добра позиция.

В 75-ата минута Николай Михалев приключи спора. След пас на Атанасов той не улучи добре топката, но след това, паднал, успя да я насочи във вратата на плонжиралия Христо Вачев за 3:0.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *