Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 април, четвъртък

Луната e във Водолей. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 23-ти в 24-ти в 3.12 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на очите, апендикса, прасците и вените. Добре ще протекат профилактиката и лечението на разширени вени, корекция на зрението, високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Водните процедури действат положително на организма. Забранени са поставянето на обеци и татуировка.

Хранене и диета: Днес не пропускайте мазнините, които са полезни заради функцията на жлезите с вътрешна секреция. Може да са растителни под формата на маргарин, зехтин, олио или сурови ядки. Животинските мазнини избягвайте, ако имате проблеми със сърцето и кръвното налягане

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: до 13.31 часа

Нумерологичен хороскоп: Отдавайте значение на натрупания житейски опит, когато трябва да вземете важно решение или да си направите извод. Не бъдете прибързани. Днешният ден изисква да се движите със скорост, която ви позволява да оглеждате и изпипвате в детайли делата, с които се занимавате.

Звездни аспекти за деня: Слънцето навлиза в Телец половин час след полунощ и днес е в съвпад с ретроградния Меркурий. Денят е значим, защото ни помага да постигнем много, ако не надценяваме силите си. Важно е да предприемаме точно толкова, колкото можем да свършим. Да имаме ясна преценка за своите лични възможности и качества. Сполуката е с всеки, който е здраво стъпил на земята и върви напред с малки и премерени крачки.

ОВЕН

Не бързайте

Днес до голяма степен зависите от обстоятелствата, които са около вас. От хората, с които общувате и живеете. Това ви прави нервни, нетърпеливи и често попадате в конфликтни ситуации. Бягате пред вятъра и искате да постигнете целите си преждевременно, без да е дошло времето им за реализация. Имайте повече търпение.

ТЕЛЕЦ

Пробуждане

В четвъртък чувствате емоционална нестабилност. Това е главната причина да допускате чести грешки и да наранявате хората около себе си, като избухвате и използвате тежки думи. Оставете се на течението. Днешният ден е ден на осъзнаване и пробуждане, но последното ще дойде с времето, а не на мига.

БЛИЗНАЦИ

Не се отказвайте

Разполагате с шансове за успех, но не бива да го желаете веднага и на момента. Бъдете постоянни в мислите и желанията си. Последователността в действията ще ви поднесе кошница от добри резултати. Не се отказвайте от делата си само защото не виждате плодовете на труда си веднага. От вас се иска търпение и постоянство в делата.

РАК

Без мотивация

В четвъртък сте мудни, със забавени реакции и сякаш ви липсва мотивация да се борите с трудностите. Това е един от периодите, в които се връщате крачка назад, за да опипате почвата и да продължите напред. Отстрани изглеждате плахи и нерешителни, но това не бива да ви притеснява. Възможно е да се готвите за своя нов скок.

ЛЪВ

Вземете си поука

В четвъртък си вземате поука от това, че подхождате с прекалено голямо доверие към хората около себе си. Разказвате им целия си живот и след това си патите. Съжалявате, че допускате близките си до своя личен живот. Позволихте им да се месят и сега съжалявате. За да нямате и в бъдеще подобни ситуации, имайте едно наум.

ДЕВА

Забавете темпото

Денят носи забавяне и мудност, които ще ви помогнат да си набавите нужното време за личните си нужди. Напоследък и около семейните празници ежедневието ви беше прекалено забързано. Сега е моментът, в който кадърът забавя движение и можете да се отпуснете. Не търсете недостатъци на хората около себе си.

ВЕЗНИ

Малки трудности

В четвъртък е повече от сигурно, че ще срещнете известни трудности и препятствия. Вероятно те ще ви откажат от някои идеи, които имахте относно развитието си на работното място. Не бива да позволявате на малките спънки по пътя да ви отказват от набелязаните цели. Съдбата просто тества вашата издръжливост.

СКОРПИОН

Уморени сте

В четвъртък ви липсва желание за работа. Всъщност нямате желание да станете от леглото и искате да прекарате деня, мързелувайки. Имате нужда от почивка, защото около Великден не успяхте да го направите. Празниците бяха сладки, но емоционално изтощителни. Това е и причината за днешното ви състояние.

СТРЕЛЕЦ

Избягвайте кавгите

Сферата на взаимоотношенията и личните връзки е критичната точка в хороскопа ви за четвъртък. Не успявате да се изказвате така, както хората очакват от вас. Срещате спънки при общуването дори с най-близките си хора. Имате нужда от спокойствие, но и телефонът ви няма да спре да звъни. Избягвайте пререканията.

КОЗИРОГ

Съдбата ви напътства

В четвъртък имате нужда да получите подкрепа за действията си. Или поне знак дали вървите в права посока, или пак сте объркали пътя. Съдбата при всички положения ще ви даде напътствие. Добре е днес да видите как се движите с личния и семейния бюджет и какви са разчетите ви до края на месеца.

ВОДОЛЕЙ

Леко забавяне

Въпреки че се намирате в нов период, сега не бива да сте прекалено самоуверени или доверчиви. Известно забавяне в плановете е причина да сте нервни и често да влизате в конфликти с хората около себе си. На мнение сте, че някой нарочно възпира начинанията ви. Тук обаче грешите. Просто периодът е такъв и скоро той ще отмине.

РИБИ

В топли води

В четвъртък ще бъде добре да се оставите на течението и да наблюдавате действията на колегите си отстрани. Не участвайте пряко във вземането на решения, защото рискувате да наклоните везните в грешна посока. Ще попаднете в благоприятни обстоятелства, плувайки в свои и топли води. Денят ще протече успешно и спокойно.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте талантливи хора, но не сте достатъчно борбени и затова успехите ви в живота не са толкова изразени, колкото ви е заложено по съдба. Страховете ви са предизвикани от детските години, когато сте срещали немалко трудности и сте станали прекалено предпазливи. Ще дойде момент, в който започвате да се учите на борбеност и колкото по-рано дойде той, толкова по-добре за вас. Вие сте обичливи, добронамерени и отзивчиви и често помагате на близките хора повече, отколкото трябва. Родени сте между два знака – Овен и Телец. Затова носите по малко и от двете зодии. Ако вземете хъса на Овена и ината на Телеца, няма да имате равни в постигането на целите си.

Навлизате в година на себеанализ, вникване в грешките, извършени през предходните девет години, опрощаване и искане на прошка за своите прегрешения. Това е идеална година, защото ще се почувствате духовно свободни. Мнозина ще започнат курс на обучение или преквалификация. Ще четете много и ще се сдобиете с нови знания, които ще са ви от полза още догодина.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *