Спорт

„Студентите“ поведоха в резултата, но дотам…

„Академик“ – „Партизан“ 1:2

Неочаквана загуба от тима от Червен бряг претърпя подмладеният свищовски отбор. Мачът тръгна добре за домакините, които поведоха в резултата още в 18-ата минута. Добра атака по фланга бе завършена от Петър Петров, който центрира точно и Пламен Илиев с глава вкара за 1:0. В следващите минути „студентите“ можеха да удвоят преднината си. Лилян Маринов стреля добре, но вратарят на „Партизан“ спаси. Пропуск с глава направи и Стефан Иванов.

Така дойде 28-мата минута, в която Стефчо Трайков не успя да изчисти добре топката, вратарят на домакините тръгна да я взема от гонещ я съперник, но го събори и Светослав Бърканичков реализира отсъдената дузпа за 1:1.

Вторият гол за гостите падна по подобен начин. Пламен Ангелов върна топката с гърди, вратарят на „Академик“ и защитник се поколебаха кой да играе с нея и Веселин Шекеров в 66-ата минута вкара за 1:2.

„Наши детински грешки доведоха до загубата. Имахме положения, но ги пропуснахме. Играем добър футбол, създаваме положения, но и във всеки мач правим грешки, които влияят върху крайния изход. Вярвам на момчетата и смятам, че имат бъдеще“, коментира старши треньорът на свищовлии Евгени Маринов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *