4 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 25 април, вторник

Луната e в Овен. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 28-ми в 29-и в 06.08 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават операциите в областта на главата, главния мозък и очите. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми със зъбите, очите, челюстите, лечението на мигрена и високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите овлажняваща маска за лице. Почистването на зъбен камък също е благоприятна процедура.

Хранене и диета: Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако приемате животински храни, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна. Можете да стартирате дългосрочен хранителен режим.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: до 19.06 часа

Нумерологичен хороскоп: Поговорете с хората около себе си. Потърсете съвет, ако ви е нужен при вземане на решения или ако се чувствате на кръстопът. Днес можете да намерите отговор на много въпроси, стига да поговорите с близките си.

Звездни аспекти за деня: Луната е в Овен и сключва напрегнат аспект с Плутон. В съвпад е с Меркурий и Уран. Опитайте да преодолеете противоречията в живота си чрез мъдрост и въздържаност. Не избухвайте и приемете променящите се около себе си обстоятелства. Заживейте с новото.

ОВЕН

Примирете се

Не избухвайте в стремежа си да наложите изцяло и на всяка цена своето мнение. То не е единствено, а и невинаги е напълно правилно. Днес избягвайте конфликтите, въпреки че денят е изпълнен с такива. Намерете си любимо занимание и се отдайте на него. В сферата на любовта ви е нужна подкрепа, която обаче няма да получите.

ТЕЛЕЦ

Стойте настрана

Опитайте да преглътнете достойнството си и да не намесвате личните си взаимоотношения и впечатления относно колегите в дейността, която изпълнявате съвместно. Днешният ден изисква не да блестите, а да стоите настрана от всичко случващо се. Не привличайте хорското внимание, това е ключът към спокоен ден днес.

БЛИЗНАЦИ

Ще ви изолират

Упорствате прекалено много и вършите неща, които не са ви по вкуса. Можете да изживеете днешния ден в мир и спокойствие, ако го давате по-лежерно. Отправяте критика към колегите и дори си позволявате да държите тон на ръководителите. Това обаче ще ви коства изолация от всички страни. Ако не сте готови да го приемете, не рискувайте.

РАК

Правилни действия

Имате нужда някой да оцени действията ви на работното място. Да ви похвали или поне да потвърди, че се движите в правилна посока. Колегите обаче са прекалено заети със своите проекти. Не очаквайте признание и от ръководството и не го преживявайте твърде навътре. Вътрешно бъдете убедени, че действате правилно.

ЛЪВ

Обмислете думите си

Привличате вниманието на всички около себе си лошото си настроение и непрекъснато мрънкане. Ще се откроят грешките ви, защото вие изостряте погледите на хората върху тях. Премълчавайте си и бъдете по-дискретни. Говорете малко и мислете повече. Днес можете да кажете нещо, за което да съжалявате. Пазете се от конфликти.

ДЕВА

Ограничете разходите

Очаква ви доста изнервящ ден. Убедени сте, че където и да действате, успехът ще бъде с вас. Не е лоша тази самонадеяност, но често пъти тя мъти реалната представа за обстоятелствата, в които попадате. Обмисляйте повече действията си, особено ако са свързани с харчене на пари. Ограничете разходите, за да не попаднете във финансов капан.

ВЕЗНИ

Назрява скандал

Прекалено емоционални сте днес. Едно скарване в семейството може да развали настроението ви за целия ден. Намусени сте и често търсите недостатъци на хората около себе си, искайки по този начин да заобиколите своите собствени. Приемете се такива, каквито сте. Ако можете, спестете си сутрешния скандал. Ще бъде добре за всички.

СКОРПИОН

Прекалено активни

Във вторник сте прекалено активни. Повече, отколкото можете да си позволите. Сякаш искате да се заемете с няколко неща наведнъж. Няма да можете да ги движите всички. Омръзва ви почти всичко, с което се занимавате. Не можете да си намерите място. Избягайте от нервността, като се отдадете на хобито си.

СТРЕЛЕЦ

Срещи с приятели

В сутрешните часове ви чака прилив на енергия. Влейте ентусиазма си в нещо краткосрочно. Нещо, което вършите с мотивация и желание. Намерете приятели, на които да разкажете интересни случки от живота си. Общувайте и избягайте от лошото настроение. Днес сте в състояние да направите деня си благоприятен. Възползвайте се от това.

КОЗИРОГ

Семейна подкрепа

Вглъбени сте в себе си и търсите причина за проблемите, в които се забъркахте напоследък. Малко по малко ще започнете да развързвате кълбото от възли. Ще разрешавате проблем след проблем. Днес се опирате на семейството си и търсите подкрепа и разбиране. Ще я получите и това ще ви направи спокойни и уверени.

ВОДОЛЕЙ

Търсите разбиране

Откажете се от среща с хора, които не разбират вашата философия на живот. Само ще ви критикуват, докато се опитвате да им обясните своята гледна точка. Нужно е сега да се обградите с единомислеща среда, за да творите бъдещето си свободно и без задръжки в нейно обкръжение.

РИБИ

Пестете повече

И във вторник на дневен ред е приключването на месеца от финансова гледна точка. Направете добре сметката си и разчетете до последната стотинка дните до края на април. Сега нямате нужда от заеми, а от малко повече пестеливост. Ако изтеглите заем днес, ще го върнете трудно в бъдеще. Имайте го предвид.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, сте хора, от които може да вземем пример как да живеем своя живот. Мъдри, уравновесени и добри, сякаш обичате всеки човек на тази планета и не таите зло в себе си. Това е, защото притежавате дух, преживял множество прераждания. Мисията ви в този живот е да бъдете духовни водачи. Ето защо често давате съвети на близките си и на хората от своето семейство. За да бъдете слушани обаче, е добре да давате съветите си по начин, който не е натрапчив.

Навлизате в прекрасна година на контакти, силен късмет и положително развитие във всяка сфера от живота си. Ще общувате без проблем и ще привличате запознанства. Внимавайте, за да не попаднете на недобронамерени хора или на такива, които желаят да ви използват по един или друг начин. Не е изключено през тази година да смените изцяло средата си на живот.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако сте заобиколени от хора, които ви обичат, уважават и с които живеете в хармония.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *