Дневен хороскоп. Прогноза за 26 април, сряда

Луната преминава от Овен в Телец в 4.56 часа. Фаза – новолуние, което настъпва в 15.16 часа. Лунният ден преминава от 29-и в 30-и в 06.45 часа и от 30-и в 1-и в 15.16 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Има опасност от настинки. Обличайте се добре сутрин. Нежелани са операциите в областта на горните дихателни пътища, носоглътката, носа, сливиците и щитовидната жлеза. Добре ще протекат профилактиката и изследването на хормоните на щитовидната жлеза, на сърдечносъдовата система.

Красота и външен вид: Заради новолунието денят е неподходящ за подстригване на косите. Можете да направите лечебен масаж след парна баня на стави и връзки в тялото, които ви болят. Денят е неблагоприятен и за пилинг на кожата и топла коламаска.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Фазата на Луната не предполага сваляне на килограми, дори и да спазвате диета. Ако не прекалявате с грамажа на порциите, можете да задържите досегашните си килограми. Въпреки това Луната в Телец предполага силен апетит и желание да си угодим с хапването. Можете да направите лунна диета от днес в 15.16 часа сутринта до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: до 20.19 часа.

Нумерологичен хороскоп: Не позволявайте на желанието да спечелите допълнителни доходи да бъде водещо. Възможно е да се заловите с дейности, които са добре платени, но не са съвсем по силите ви.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Телец в комбинация с новолунието в този знак изисква да извадим поука от грешките си. Да преодолеем материалното и да заживеем и с духовното. До 15.16 часа все още можем успешно да завършим всичко старо и изостанало. След този час е време да стартираме новите си задачи и да набележим целите за идния месец.

 

ОВЕН

Продължавате напред

 

Подехте активна седмица. Това се потвърждава и от сряда, която ще бъде успешна за всички онези от вас, които са се заели сериозно със задачите си. Избягвайте конфликтите и пререканията около следобеда, за да не загубите напразно времето си. Завършете някои изостанали дела до ранния следобед.

 

ТЕЛЕЦ

Малка промяна

 

Стабилност е опорната дума в хороскопа ви за сряда. Ще се реализирате пълноценно. Доволни сте от себе си. Днес можете да направите мъничка промяна, която да обнови начина ви на работа или живот в зависимост от това какво искате. Имате късмет и се радвате на подкрепа в личен план.

 

БЛИЗНАЦИ

Изчакайте

 

През целия ден чувствате нервност и неудовлетвореност. Желаете да промените нещо, но ще го направите прекалено рано, без все още да му е дошло времето. Бързате и не изпипвате нещата докрай. Вечерта сте особено избухливи. По-добре е да останете насаме със себе си, вместо да организирате срещи с приятели.

 

РАК

Не всичко върви по план

 

В сряда очаквате всичко да ви върви по вода. Такава е нагласата ви. За съжаление, не през целия ден обстоятелствата са на ваша страна. Често плановете ви се объркват и изискват да ги променяте в последния момент. Не се отказвайте от набелязаните задачи. Липсва ви енергия и ентусиазъм заради новолунието.

 

ЛЪВ

С ясна представа за бъдещето

 

Днес вече имате ясни решения за бъдещето си. Имате представа какво искате да ви се случва и по какъв точно начин да го предизвикате. Денят е подходящ за начала, но разбира се, ако не са свързани с подписване на договори. Ретроградният Меркурий е в апогея си и е по-добре да изчакате за договорите до другата седмица.

 

ДЕВА

Предизвикайте успеха

 

Луната грее в Телец – знак, който е сходен на вашия. Дарени сте с добро настроение и позитивна нагласа. Имате желанието да стартирате нещо ново. Не забравяйте да го подемете в следобеда, а дотогава сте длъжни да завършите всички вече предприети в миналото действия. Така успехът ще бъде с вас.

 

ВЕЗНИ

Нервността ви съсипва

 

Напрежението, което чувствахте в последните дни, днес е причината да се отнесете несериозно към доста ангажименти. Внимавайте в деловата дейност, защото можете да допуснете грешки или просто да вземете едно прибързано решение, което за момента ви носи успех, но в дългосрочен аспект ще се окаже доста губещо.

 

СКОРПИОН

Отдадени на рутината

 

Работете усърдно за преодоляване на всички трудности пред себе си. Отложете онези действия, в които се чувствате неуверени. Днес не ви е нужно да действате с неувереност или колебливост. Често рутинните ангажименти ще преобладават в работата ви. Нормално е, такъв е периодът. До обяд завършвайте всичко старо. Новите начала подемайте в следобеда.

 

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от интриги

 

В сряда сте повече от спокойни, денят е благоприятен, носи ви положителни промени и шансове да се справите с трудностите. Работете усърдно. Важно е да завършите започнатите дела в срок и да не оставяте висящи задачи за утрешния ден. Вечерта се пазете от интриги с уж добър приятел.

 

КОЗИРОГ

Разговаряйте спокойно

 

В сряда сте емоционални и често разговаряте с приповдигнато настроение. Не влагате зла умисъл в думите си, но заради начина, по който ги изказвате, често бивате разбирани погрешно. Овладейте емоцията. Водете разговори спокойно и обмислено. Ще видите, че така хората ще реагират по-добре.

 

ВОДОЛЕЙ

Завършете старото

 

В емоционален план и вие сте неразположени, но това няма да се отрази негативно на днешния ден. Избягвайте противоречията. Не си заслужава да хабите енергия в излишни спречквания. На работното място се съсредоточете в завършване на старите задачи до ранния следобед. Нови начала – след 16.00 часа.

 

РИБИ

Дайте цвят на ежедневието си

 

Силата ви е в организацията и концентрирането на усилията в една точка. Постигнете ли го, сряда обещава да бъде благоприятен и успешен ден. Не позволявайте на лошите мисли да пронизват съзнанието ви. Обновете ежедневието си с нещо, което правите за първи път. Нещо, което ви вдъхновява и дава сили за живот.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Прекалената ви доброта и жертвоготовност са причината все да сте от хората, които вършат цялата работа в колектива. Вашата нерешителност обаче е тази, която не ви позволява да започнете самостоятелен бизнес, с какъвто трябва да се занимавате. По-добра ще бъде реализацията ви, ако работите сами, а не делите идеите и усилията си с партньори, защото все става така, че вършите чуждите задачи, а за своите не ви остава време.

Навлизате в година на трудности и рутинни, ежедневни задачи. За мнозина това ще е спасението от повечето им страхове. Като не правите избори, когато няма шансове, вие ще си стоите на същото положение и ще съхраните всичко, което сте постигнали до този момент. Не се отчайвайте, само след дванайсет месеца ви чака период на глобални промени.

Здраве: Възможни са проблеми с вените и кръвообращението.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *