6 четения

Продължават ремонтите на уличната мрежа в областния град

Продължават ремонтите и частичното преасфалтиране на уличната мрежа във Велико Търново в участъците, чиито пътни настилки бяха засегнати по време на тежкия зимен сезон. Фирмата изпълнител на дейностите по пътна поддръжка работи в района на квартал „Картала” и спирка „Беляковско шосе”.

По време на ремонтите, започнали днес и продължаващи през утрешния ден, ще бъдат обхванати улиците „Беляковско шосе”, старата част на „Димитър Буйнозов”, намираща се непосредствено под базата на сектор „Пътна полиция”, „Пейо Яворов”, „Елин Пелин”, „Гео Милев”. Преасфалтирани бяха също улични участъци в кварталите „Света гора” и „Чолаковци”, край жп гарата и Великотърновския университет, край автогара „Запад“, по булевард „България” и ул. „Козлуджа” и др.

Частичната реконструкция стартира след разпореждане на кмета на Велико Търново Даниел Панов. Специално сформирана комисия обходи целия град, за да установи засегнатите след зимата части от пътната инфраструктура и да създаде график на ремонтите. След приключване на работата ще бъде освежена хоризонталната пътна маркировка.

2 коментара за “Продължават ремонтите на уличната мрежа в областния град

 • 28.04.2017 в 13:52
  Permalink

  А специалната комисия обхождаща ЦЕЛИЯ град, поради тотално срината улична инфраструктура на кв.Варуша бе в невъзможност да го обходи.Следователно и тази година такъв квартал не съществува в община В.Търново – той е плод на нечие въображение..Освен като дойде време да се плащат данъци…и по избори..

  Отговор
 • 28.04.2017 в 14:21
  Permalink

  И тъпаноните продължават да карат по горната Буйнозов в насрещното на завоя точно – А като им кажеш нещо те псуват и ти сочат среден пръст – Къде е полицията в тоя град – никой нищо не прави и няма закони!!!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *