Кметът на Павликени посрещна американски рокаджия с българска ракия

БЪЛГАРСКА РАКИЯ ОПИТА В ПАВЛИКЕНИ ОСНОВАТЕЛЯТ НА FAITH NO MORE БИЛИ ГУЛД. Той се срещна с кмета на града инж. Емануил Манолов, който реши да го омае с малко истински алкохол. Градът беше една от спирките на турнето Lemmy Lives On в прослава на Леми Килмистър. Заедно с българските музиканти от Tangra Mega Mullets пътува и басистът на калифорнийската банда.

Били Гулд е за четвърти път в България. Пред инж. Манолов той сподели, че Faith No More в момента са в творческа пауза, но планират голямо турне в Европа през следващата година и се надяват да включат в него и 2 – 3 български града.

Заедно с Били Гулд при кмета на Павликени беше и басисът на Д2 Александър Обретенов. Той е член на сборната формация на радио „Тангра мега рок“. В групата свирят още Васил Първановски – китара, Деян Драгиев – Даката – барабани. Вокалите се поемат от Васко Райков, Димитър Василев – Нуфри, Александър Първанов – Шута, Стефан Йорданов – Стифф и Насо Русков. Те забиха в култовия местен локал „Лебеда“, където всяка есен се организира и „Павликени рокфест“. Инж. Манолов връчи на своя гост почетен плакет от Община Павликени и бутилка българска ракия от избата в с. Караисен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *