104 четения

Повече от 100 танцьори участваха в атрактивен флашмоб за рождения ден на „Зумба Un Beso”

ПОВЕЧЕ ОТ 100 ТАНЦЬОРИ ОТ ШЕСТ ГРАДА В БЪЛГАРИЯ СЕ ВКЛЮЧИХА ВЪВ ФЛАШМОБА ПО СЛУЧАЙ ВТОРИЯ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ КЛУБ „ЗУМБА UN BESO”. Импровизираният танц беше направен по хореографии на инструктора по зумба в търновския клуб Борислав Иванов и беше изненада за него, както и за всички случайни минувачи, които се оказаха свидетели на лудата забава. Флашмобът се състоя в петък вечерта в Мол Велико Търново.

Идеята за оригиналния поздрав хрумнала на трите собственички на танцово студио UN BESO art & dance center Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Пецурова. Те избрали три от най-популярните песни, на които Борислав Иванов води тренировките си, „откраднали” хореографиите му и ги разпратили на приятелите си в клубовете по зумба в Габрово, Русе, Силистра, Сливен и Троян. Близо месец всички танцьори упражнявали стъпките. Тайно тренирали и момичетата на Борислав Иванов в старата столица, за да бъде изненадата наистина красива. „Искахме Боби да види прекрасните си хореографии отстрани. А и когато танцуват толкова много хора, енергията е различна”, казва Дарина Георгиева.

Клубът по зумба е част от танцовата школа Un Beso вече две години. В началото Борислав Иванов започнал да води тренировки два пъти в седмицата. Сега зумба има почти всяка вечер заради многото желаещи да танцуват и да се забавляват.

Зумба е латино денс аеробика, комбинация от танц и кардио. Идва от Америка и също като салсата има много силен социален характер. Тренировките преминават под звуците на най-актуалните латино хитове и хип-хоп парчета. Целта на тренировките е не просто хората да спортуват, а да се срещат, да се опознават и да се забавляват. Освен че се виждат почти всяка вечер по време на тренировките, танцьорите на Борислав Иванов често се събират на партита и ходят заедно на екскурзии.

С парти, още много изненади и торта продължи рождения ден на клуб „Зумба Un Beso” в старата столица.

С. БОЯНОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *