21 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 11 май, четвъртък

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 19.59 часа. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 00.42 часа. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и в 21.04 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на носа, половите органи, пикочния мехур и дебелото черво. Денят е добър за профилактика и лечение на хемороиди, запек, проблеми с отделителната система.

Красота и външен вид: До 19.59 ч. времето е неблагоприятно за подстригване на косите, боядисване, топла коламаска, пилинг на лицето и тялото. След този час процедурите са позволени. Целият ден е благоприятен за водни процедури, за вани в топла вода и къпане в минерални басейни.

Хранене и диета: Лунната диета стартира тази нощ в 00.42 часа. През целия ден може да сте на билкови чайове, мед и лимон. Гарантирано ще се освободите с до 3 килограма излишна вода от организма си. Ако няма да спазвате тази диета, препоръчвам да ограничите солта и да пиете повече вода и течности. Хранете се с пълнозърнести изделия, за да се чувствате жизнени и бодри.

Цветове, носещи късмет: Сиво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: след 21.04 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината обилно с чиста вода и минерални торове.

Нумерологичен хороскоп: Не подценявайте силите и уменията си днес, своята квалификация и натрупан професионален опит. Всичко това може да ви помогне, за да се реализирате по-добре и да пласирате по-платено труда си.

Звездни аспекти за деня: Днес бъдете обрани в думите и действията си. Луната е във фаза пълнолуние, но през целия активен работен ден тя не сключва аспекти с останалите планети. Няма гаранция за успех в начинанията, ако ги подемете точно сега. Марс и Нептун са в квадратура. Оставете събитията да ви водят и не генерирайте напрежение заради ината си. Ограничете приема на алкохол вечерта, за да си спестите евентуални спречквания и конфликти под въздействие на опиянение.

ОВЕН

Поправете грешките

Не предприемайте важни действия, които касаят близко и далечно бъдеще. Днес сте в състояние да видите грешките си, да ги оцените и отстраните. Отложете инициативите за някой от следващите дни. Вечерта се приберете рано и не употребявайте алкохол. Избягвайте спречкванията в семейството.

ТЕЛЕЦ

Без инициативи

Днес не е най-подходящият момент да се отдавате на фантазиите и въображението си, търсейки ниши за изява и възможности в професионален аспект. Денят изисква да направите точна и ясна преценка на уменията си и да бъдете реалисти. Не предприемайте важни действия и инициативи. Ще се провалите.

БЛИЗНАЦИ

Анализирайте

В четвъртък сте енергични и дееспособни, но обстоятелствата около вас налагат някои пречки и бариери. Не пропускайте възможността да анализирате действията си от миналите дни и да осъзнаете грешките, които направихте на работното място. Вечерта отдъхнете в залата за фитнес, вместо да си изкарвате напрежението върху близките.

РАК

Запор

В четвъртък сте разкъсвани от въпроси. Несигурни сте за всичко, което правите и което направихте в последните няколко дни. Дали то е правилно, дали ще следва подобрение и развитие? Ето с какви дилеми ще бъдете заети през днешния ден. Кипите от енергия, но обстоятелствата около вас ви налагат запор и не ви позволяват да действате.

ЛЪВ

Изчакайте малко

Не приемайте критиката, която се сипе върху вас, за неградивна. Опитайте да се поучите от нея и да промените така маниера си на действие, че в следващите месеци тя да липсва. Все още не сте готови да поставите едно ново начало или да подемете промяна, която много ви се иска да осъществите точно днес. Изчакайте.

ДЕВА

Избягвайте кавгите

Днес също кипите от енергия и жизненост. За съжаление обаче, обстоятелствата наоколо не позволяват да се изявявате по начина, който желаете. Съобразете се. Сега събитията са по-силни и изискват да им се отдадете изцяло. Не стартирайте нищо ново, а завършете старите, недовършени във времето дела. Избягвайте кавгите.

ВЕЗНИ

Намерете баланса

От изключителна важност е днес да намерите баланса в мислите, действията и желанията си. Уравновесете емоциите. Денят не е сред най-активните, въпреки че кипите от енергия. Просто обстоятелствата наоколо не позволяват да действате и да се изявявате. Прогнозирайте бюджета си до края на месеца.

СКОРПИОН

Дейни и импулсивни

Не спирайте да вярвате в успеха си, въпреки днес да попадате в обстоятелства и ситуации, които ви налагат бариери и запори. Действайте по вече предварително започнатите задачи. Пълнолунието в знака ви е причина да сте особено чувствителни и емоционални. Внимавайте да не запалите пожара на една кавга.

СТРЕЛЕЦ

Завършете старото

Вие сте едни от най-добронамерените представители в този ден. Енергия не ви липсва, но не я влагате в поставяне на безсмислени нови начала, а напротив – използвате я, за да завършите задачи, на които срокът вече изтича. Вечерта се приберете рано от работа и не забравяйте да обсъдите деня си с близките. Имате нужда да споделите преживяванията си.

КОЗИРОГ

Не се инатете

Отдайте по-голямо значение на съдбата и нейните предписания, които четете в ежеминутно изпращаните от нея знаци. Не се инатете, ако нещо в деня ви не върви. Оставете да го свършите в някой от следващите дни. Днес довършете някои вече стартирани задачи. Проверете документите си за грешки.

ВОДОЛЕЙ

Подчинени на съдбата

Деловият ви напредък днес е гарантиран, ако действате според обстоятелствата и се подчините изцяло на съдбата. Оставете се в нейните ръце и ще видите, колко по-добре може да се справите с капризите й. Не стартирайте нищо ново, а се опитайте да завършите някои вече започнати в отминалите дни задачи.

РИБИ

Отдайте се на спорт

Днес сте нервни и превъзбудени. Нещо ви кара да се заяждате с хората около себе си. Намерете, къде да изразходите напрежението си и да го трансформирате в положителна енергия. Не пропускайте разходките в парка на чист въздух, тичането и спортуването. Ангажирайки се със своите физически занимания, ще изчистите съзнанието си и ще избегнете спречкванията.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Често и вие самите се дразните от своята колебливост и нерешителност. Крайно време е да вземете живота си в свои ръце, без да се вслушвате постоянно в съветите на своите близки. Съобразявате се с всичко около вас, което е и главната ви грешка. Притежавате доста скрити заложби и таланти, които няма как да развиете, ако сами не повярвате в себе си.

Пред вас стои прекрасна година на финансова стабилност и материални придобивки. Добрата новина е, че в момент на криза, ще успеете да стабилизирате доходите си да почувствате благоденствие.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!